Мария Шарапова под №2 в класацията за най-секси рускиня, Кириленко остана 10-та

3
Добави коментар
ima_takava1
ima_takava1

Мария Шарапова зае второ място в класацията на Топ 50 на най-сексапилни рускини, като пред нея е единствено настоящата приятелка на Кристиано Роналдо – Ирина Шейк.

„Най-горещата руска тенисистка, стъпвала на тази планета. А освен това може и да играе (за разлика от Ана Курникова)“, се казва във визитката на Шарапова.

На десето място остана Мария Кириленко. „Най-доброто ѝ класиране е №18 в света, но за разлика от някои нейни колежки, чиято фамилия се римува с „Порникова“, тя е спечелила някой и друг турнир“, отново се заяждат с Анна Курникова издателите на американското списание, съставило класацията.

На пето място е манекенката Ирина Воронина, известна още с фотосесията си за Плейбой. На четвърта позиция е Мис Русия 2009 София Рудьова, а на трета е един от най-скъпоплатените модели в света Наталия Водянова. Водачката в класацията е Ирина Шейк.

Снимки на Топ 5 в класацията за най-сексапилната рускиня. Кликнете върху снимката за по-голям размер:

Unable to read/write the source directory (/home/tenniska/public_html/images/stories/gallery/sharapova/sexy/), please check if your source directory exists

TennisKafe.com