Надгробни паметници|Изделия от камък|Надписи|Варна|Каталог|Некролози

2
Добави коментар
jorovarna
jorovarna

Снимките на паметници, разположени тук показват оригинални, нестандартни паметници или по един от по-разпространените модели, които са резултат от многогодишната ми дейност. Разглеждайки снимките, можете да изберете модел или да взаимствате елементи от различни паметници. Сложил съм големи снимки, за да прецените качеството на изработка и монтаж, с внимание към най-малките детайли. Можете да ме потърсите за изработка на паметник или детайл от камък, надписване на плоча, консултация. Работя основно в района на Варна, за по-големи разстояния, ако са оправдани разходите. Плочки с надписи и други леки детайли пращам с куриер. За повече информация следвайте връзките. Не се колебайте да ми пишете или да се обадите. Разгледайте всички оригинални и нестандартни надгробни паметници. Тук са само част от тях. Страницата за оригинални и нестандартни надгробни паметници е каталог за избор на паметник по модел на плочата, страницата галерия модели е каталог за избор на паметник по отделни елементи, като вид бордюри, покривна плоча и други.

С удоволствие изработвам такива неща, защото носят радост. Частен параклис, мраморно стълбище с парапет, зидана камина, каменна табела за реставрирана старинна къща, декоративна мраморна маса, старинна мраморна чешма, стилизирана мраморна статуя, табела с надпис, фонтан в частен двор, гранитен праг за входна врата на апартамент, подпрозоречни первази и прагове от врачански камък, заобляне на гранитогрес, рязане на гранитогрес. По-подробно на съответната страница за изделия от камък за бита. Можете да ме потърсите за изработка на подпрозоречни первази, прагове, стъпала, плотове.

Изработвам надписи и орнаменти върху каменни плочи и други повърхности, ръчно или с пясъкоструй. Можете да поръчате плоча с надпис и да Ви я пратя с куриер. По-подробно на съответната страница за надписи на плочи.

От 25.01.2011 г. предлагам безплатно изработка на некролози онлайн, вече на уникод – могат да се изработват на всички езици. Можете да изработите скръбна вест без снимка, или с орнамент на мястото на снимката, портрет с черна лента, с име или без. Имате възможност да обработите снимката и да си я запишете за следващо ползване. За Ваше улеснение съм написал страница за изчисляване на датата 40 дни. Предлагам траурни услуги на съответната страница. Написал съм инструмент, с който можете да видите разликата между две дати в дни и кой ден от седмицата се пада всяка дата.

Това са рамките за некролози, които са на Ваше разположение към този момент.