С какъв режим Биляна Йотовска се стопи след раждането?

42
Добави коментар
irraa
irraa

Надали някой може да предположи, че красивата моделка Биляна Йотовска стана майка в края на април. Изваяна фигура като нейната е възможна със стриктна диета и активно спортуване. Ето какъв режим спазва ослепителната брюнетка, за да поддържа тялото си и за да свали килограмите, останали й след раждането на дъщеря й Никол.

Биляна Йотовска дължи перфектните си форми на строг хранителен режим. Диетата й е нисковъглехидратна – три дни яде месо и зеленчуци, а едва на четвъртия разнообразява менюто си с въглехидрати – ориз и картофи, като се храни през 4 часа. А през цялото време се глези с много ядки. Биби не си пада по подправките, в редки случай прибягва до малко сол за вкус. Както се предполага, моделката не слага и залък хляб в устата си, не употребява и алкохол. Чаят и газираните напитки също са недопустими в режима на младата майка. И тъй като през първите два месеца тя е кърмила, през този период сама си е налагала вето над кафето. Сега вече го пие с мед. Брюнетката си набавя течности като консумира фрешове и поглъща по 4-5 литра вода дневно. Относно плодовете тя си позволява ябълки или грейпфрути.

Йотовска обаче не разчита само на стриктен режим, а и на усилени тренировки. Още на 15-тия ден след раждането на бебето си започва да бяга по 8 километра на ден. Често е случва дългият сутрешен крос да не е достатъчно изтощителен за нея и вечерта да отиде с половинката си Митко във фитнес залата, където тренира два часа. Едва месец, след като на бял свят се явява дъщеричката й Никол, Биляна започва да прави коремни преси, за да стегне коремчето си.

Ето примерният хранителен режим на Биляна Йотовска:

Понеделник/Вторник/Сряда:Закуска – 5 варени белтъка с 1 жълтък, кафе с мляко и мед Обяд – салата и риба на скара Следобедно хранене – 1 ябълка или кисело мляко 0,1% Вечеря – салата и пилешко филе на скара, 50 гр бадеми

Четвъртък:Закуска – палачинка на тиган – сместа е от белтъци и овесени ядки, кафе с мляко и мед Обяд – телешко филе на скара, 50 или 100 гр ориз или картофи Следобедно хранене – 1 грейпфрут или кисело мляко 0,1% Вечеря –  пилешко филе на скара, 50 или 100 гр ориз или картофи

Новини за Биляна Йотовска
Интервюта с Биляна Йотовска