Топ ясновидката Малина Николова се завърна от Скандинавия | bgbezgranici.com

4
Добави коментар
ditadita
ditadita

Най-добрата българска екзорсистка отново е у насПопулярната пловдивска гадателка се завърна от дълго турне във Финландия и Испания. Месеци наред Малина накара скандинавци, руснаци и иберийци да се преклонят пред прорицателския й талант.
Малина е четвъртата в рода си по женска линия, която умее да разваля магии, проклятия и да връща щастието в живота. Макар никога да не е предполагала, че трябва да продължи пътя на известните си родственички знахарки прабабите Сабина и Дона, на майка си Станка, тя го прави водена от желанието да помага и да твори добро.

Малина Николова има хубава професия, великолепно семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание, умее да сътвори чудото в живота на влюбени и бездетни. Може би затова потокът от хора при нея не спира, канят я да ясновидства и в чужбина на чужденци. Младата ясновидка Родена на студентския празник има зад гърба си завидна ясновидска кариера. Напоследък нашумя с дарбата си на екзорсист при няколко тежки случаи на обсебване, където и психиатрите не успяха да помогнат. Благодарение на нея доста семейства дочакват рожба, много разбити сърца намират утеха, десетки разделени семейства преоткриват щастието на брачния живот.
– Откога са пророческите ти способности?
– Откакто се помня. От много малка ги чувствам нещата и никога не съм смятала тази си дарба за чудо. Сънищата ми се сбъдваха от малка. Естествено първите предсказания бяха свързани с близките ми. Казвах на мама, че ще има проблеми с татко и те ставаха. Веднъж изчезнаха много пари от дома ни и родителите ми мислеха, че са ги изгубили. Посочих им точно кой ги е взел и той ги върна. Целият град гръмна, когато предсказах инцидент с няколко момчета. Предупредих всички да не пътуват, че ги чака неприятност. Не ми повярваха. Както се веселяха, пада таванът на хижа “Свещи пласт”. Макар и дете често казвах на хората около мен какво ще им се случи. Като всеки млад човек имах мечти за бъдещето си и не съм предполагала, че с времето ще ми се наложи да използвам ясновидството и наученото от бабите да помагам на хората. С мъжа ми имаме семеен бизнес, радвам се на хубаво семейство и деца, но хората не спират да ме търсят, когато неволята ги споходи.
– Какво е необходимо, за да проникнеш в бъдещето и миналото на човека?
– Нищо не искам да знам за него. Не задавам въпроси. Трябва ми само собственото име и навършени години. Виждам нещата в мен, глас ми дава информацията как и какво може да се направи. Всички важни моменти в моя живот съм ги видяла на сън. Бях още ученичка, когато сънувах бъдещия си съпруг. Узнах, че ще напусна родното си място, ще изоставя ученето и ще създам рано семейство. Когато казах на близките си, че след време ще се омъжа чак в Пловдив никой не ми повярва. След време така стана. Три години нямах деца. Докторите не можеха да открият причината. Сънувах, че трябва да ида на Кръстова гора и да преспя там. След като дадох курбан , заченах с първото дете. Сега имам две дъщери – Даяна и Василка.
– Мнозина те търсят при негативни влияния, проклятия, уплах?
– Мога да помогна. Старите хора в родния ми град още говорят за способностите на моите прабаби. От жените в семейството знам много забравени в миналото практики. Често чужда намеса възпира щастието и почерня живота на хората. Независимо как ще се нарекат – това е прокоба или магия. Те съществуват. Виждам ги. Родовото проклятието е много тежко, защото се предава от поколение на поколение. По-тягостно е за прочистване. Родителят изпитва невероятна болка, че детето му страда, че нещата около него не вървят както трябва. Тогава трябва да направи крачка, да помогне и на себе си, и на рожбата си. Ако възрастният не предприеме нещо, не изчисти негативното влияние, няма да се оправи нито той, нито детето му. И двете енергии спъват съдбата на човека. Магията действа от по-кратко време, но и тя разбива здравето, щастието и любовта на хората.
– Защо хората се занимават с магии?
– Осъдително е. Не може никой да чертае съдбата на околните. Бог дава и взема. Има хора, на които по съдба им е предопределено да имат по-тежък живот. Тогава човек се примирява и носи кръста си. Продължава напред, защото животът му го изисква. Има неща, които са задължителни. Ако са предопределени, се случват. Но когато нещастията са плод на странични вмешателства, трябва да се отстранят, защото неприятностите не са Божия воля, а по чуждо влияние. Не всеки, който мисли, че има вмешателство, е омагьосан. Има хора, които си внушават. Това се вижда при среща с човека. В живота на всеки има приливи и отливи. Не винаги всичко е идеално и се оправя, ако идеш при екстрасенс.
– Наскоро се шумя около способностите ти на екзорсист.
– Потърсиха ме за 12-годишно дете от пловдивско село, което след контакт с мъртвец, изцяло променя поведението си. Започва да се облича в женски дрехи, да върши необичайни за неща – полудя. Психиатрите, дори с медикаменти, не можели да му помогнат. Сега детето е добре, но минах през страховити ритуали, които ме изтощиха много.
Какво очаква България?
– Въпреки атаките, министър Дянков ще продължи. Има силен характер и способности. Все пак ще има смяна на петима във властта до края на годината. Министър Ана-Мария Борисова ще изкара мандата си и ще намери пари за болниците. Амбициозна е. Цецка Цачева ще има проблеми, а Румяна Желева засега няма да се връща в политиката. Министър Божидар Димитров е стабилен на поста си, а министър-председателят Бойко Борисов води страната към просперитет – твърдо и сигурно. Няма посегателство над него.
Около Румен Овчаров нещата са заплетени. Виждам процес. АЕЦ „Беляне” ще го строим и то с руснаците, газопроводът – също.
Виждам добра реколта, като цяло плодородна година. Зимата е в рамките на нормалното. ЗА КОНТАКТИ:
МАЛИНА НИКОЛОВА
0884/507 335 ,0889/333 750