Ясновидката Зеви събира влюбени, стабилизира бизнеса | bgbezgranici.com

4
Добави коментар
ditadita
ditadita

Наследница на Забулената, която вдигала мъртви
Възражда фирми, семейства, здраве и любов
Обиколила е света, била е на най-големите сцени в Скандинавия и Япония, вкусила е от славата и блясъка на артистичния живот. Сега Зеви води смирен и боголюбив живот и е известна като най-силната ясновидка, която събира влюбени, разтрогнати семейства и вдига на крака бизнесмени и техния бизнес.

Зеви е потомка на чародейката от Самоков – Булата и на именития Хасан ходжа. Наследила е от тях силата да вижда миналото и бъдещето, да премахва негативните влияния, да привлича късмета, здравето и парите към хората. Зеви е в топлистата на най-известните феномени на България.
Медиите от десетилетие преследват за прогнози смирената прорицателка, която не обича празната показност, но прогнозите са й сред най-точните. При ясновидката идват много светски личности, политици и бизнесмени. Последните държат тя да присъства на сключване на сделки, да е в течение на кризисни моменти в договарянето, за да може да ги елиминира. Дискретна и притежаваща уникална дарба Зеви е стабилизирала много фирми, които не крият благодарността си към чародейката.
Кризата ни мъчи още година
– И догодина ще продължи кризата. Има олекотени неща за бизнеса, но не и за хората. Ще се чудят хората къде да си намерят работа, ще живеят с жълти стотинки, няма как да си плащат задълженията. Края на другата зима ще дойде помощ от ЕС. Животът ще поскъпне, но не драстично. От липсата на финанси, ще ни се струва всичко скъпо.
Есента виждам размирици в синода. Пред Дянков са поставени динени кори, за да се подхлъзне. Ограден е с клопки – няма да издържи. И сега не спи. За разлика от него здравната министърка е борбена и успешна. Ще донесе пари отвън. Ако и затворят врата, пак тропа. В социалното министерство ще има неуредици – уж работят, но хората не го усещат.
Реколта ще имаме, но житото ще е с лошо качество, по-малко, с петна и мухъл.
Зимата няма да е нормална – ту много гореща, ту студена.
Есента ще има много бури, силни ветрове, наводнения в провинцията. Тази година ще е развъдник на влечуги, насекоми, буболечки, мишки.
Доган го разследват – има ядове.
Голям успех за българското кино и възраждане на 3 български театъра.
Пиронкова е родена да побеждава, но от есента злоба я дърпа назад. До 7 години успехи, но заради завист ще са по-малки. Ще се оттегли заради травма след време и ще се отдаде на треньорство. Румен Овчаров ще го съдят, но добри адвокати ще намалят присъдата. Як съд ще започне за имотите в Приморско.
Което е писано, става
Зеви, която навремето има блестяща музикална кариера, изцяло се е отдръпнала от светския живот. Предсказателката се обрича в служба на Бога и завършва „богословие” в две държави. Красивата блондинка е от най-набожните жени, които съм срещала. Моли се неколкократно всеки ден и изрича най-малко по 16 000 пъти кратките молитви. Повече от 15 години тя е сред най-търсените пророчици от медии и от потърпевши и е популярна с високия си морал и религиозност. Известна е с това, че умее да събира разделени семейства, да стабилизира провален бизнес, да намира изгубени вещи, да вижда минали и бъдещи събития. Зеви работи само за добри каузи и е категорична, че служител на Бога да вършиш зло.
– Често съм на пълни пости. През деня не ям, не пия, моля се постоянно за всички хора: да няма зло, агресия, глад, смърт… Не можеш да се молиш само за себе си, защото си част от другите. Имам молитви, които ги повтарям стотици хиляди пъти: за болести, за пари, събиране… Не деля хората. Човек, когато вярва в Бог, няма значение дали е будист, християнин, мюсюлманин. Служител е на Господ. Обръща се към една и съща сила. Моите сили са опасни. Ако сбъркам, няма оправдание. Ако помогна на човек с лоша душа, ме наказват. Когато е писано нещо да стане, става. – Как се появи ясновидството?
– Имам дарбата от дете, но от 23-годишна работя с хора. Разказват, че от най-ранна съзнателна възраст съм предупреждавала околните за неща, които ще се случат. На 4-години съм спряла да ям с дни, след което хората около мен забелязват, че каквото казвам, се случва. Информирала съм кой ще дойде, къде се намират изгубени вещи. Повратна точка бе смъртта на баща ми. На 13 години ме изпращат да уча “Имам хатиб”(шариат) в Турция. Беше ми трудно, защото за 3 месеца трябваше да науча турски, после арабски, английски. След четиригодишния Богословския колеж за девойки, завърших Ислямския институт в България. Когато ти е дадено трето око и дарба да помагаш на другите, в даден момент се проявява по Божията воля. Моя баба е Забулената, която мълвата твърди, че е вдигала умрял. Явно от нея ми идва силата да събирам разделени хора, да развалям магии, да заздравявам семейства, да сдобрявам брат и сестра. Търсят ме при фалит, хора, на които бизнесът им не върви.
– Спасила си от фалит много фирми.
– Непрекъснато ме търсят бизнесмени. Една от носителките на званието „Бизнес дама на годината” бе пред фалит. Бяха на път да вземат бизнеса й, дори служителите във фабриката й бяха започнали масово да напускат. Фирмата им бе в несъстоятелност тогава, а сега имат 7-8 фирми. Карат ме да работя за всеки техен договор и проект.
Наскоро друг бизнесмен ме викна, за да му помогна да сключи изгодно финансиране и преди пращането на всеки транш, ме кара да въздействам на партньора, за да няма спънки.

– Кои хора идват при теб?
– Всякакви. Развалям магии, за да има берекет, да не се губи бизнеса, да се заздрави семейството. Като направят на някой магия, започва да катастрофира, застигат го неволи, поболява се. При мен идват хора богаташи, доведени до фалит. Спомням си за виден бизнесмен. Купил на жена си апартаменти в София и Испания, последен модел мерцедес, а тя му прави магия за смърт – да му вземе богатството. Дойде при мен плачещ, болен, без сили. Друг случай е свързан с една бизнесдама – Вяра. Има двама сина. Работят и тримата, докато една хубавица не решава, че трябва да се омъжи за сина й и да сложи ръка на парите. Случаите са безброй.
Видя ли, че има нечестиви помисли, връщам. Мислех да се изнасям от дома, когато изгоних една мутра. Развалям магии, за да има берекет, да не се губи бизнеса, да се заздрави семейството. Като направят на някой магия, започва да катастрофира, застигат го неволи, поболява се. Наскоро дойде Л. от Козлодуй. Чиста душа с хубав брак, докато се появява любовница. Тя ги разведе, но това не е предопределено свише. Развалих негативното влияние и тя се събра с мъжа си. Сега ми предстои да ходя на сватба на Гери от „Дружба” – в столицата. Свекървата ги беше разделила след 5 годишна връзка. При някои има магия, при някои – не. Понякога има застой в живота, всичко те дърпа назад – това не е магия, но като казвам на хората, че нямат магия, не вярват. Зорлем искат да им кажеш, че са омагьосани. Господ дава периоди на размисъл, праща страдание, но това не е плод на външна намеса, а е по Божия воля. Мнозина забравят, че има Бог и небесна намеса. Преди да гледам, изричам молитви. Правя контакт с чистата сила на Бога, която ми праща светлина. Не може да си праведен, а да разбиваш семейства, да караш хора да се поболяват.
Какво трябва да знаят хората?
– Да търсят светлината в душите. Доброто да надделява. Трябва да спрем да мислим зло на другия. Мислите на хората се чуват и предизвиква негативни процеси. Нека бъдем по-добри.
Bgbezgranici.com
Ясновидката Зеви работи само за добро!
– Ясновидство
– Премахва негативни влияния
– Събира разделени семейства
– Стабилизира бизнеса
0888 981 600
0878 585 600