Ясновидката Зеви събира влюбени | bgbezgranici.com

2
Добави коментар
ditadita
ditadita

Наследница на Забулената, която вдигала мъртви
Когато е написано нещо да стане, става.
Потомка е на чародейката от Самоков – Булата и на именития Хасан ходжа. Въпреки че има музикална дарба и на младини е обиколила света, Скандинавия и Япония, Зеви изостава кариерата и славата. Сега е в топлистата на най-известните феномени на България.

Предсказателката се обрича в служба на Бога и завършва „богословие” в две държави. Красивата блондинка е от най-боголюбивите жени, които съм срещала. Моли се неколкократно всеки ден и изрича най-малко по 16 000 пъти кратките молитви. Повече от 15 години тя е сред най-търсените пророчици от медии и от потърпевши и е популярна с високия си морал и религиозност. Известна е с това, че умее да събира разделени семейства, да стабилизира провален бизнес, да намира изгубени вещи, да вижда минали и бъдещи събития. Зеви работи само за добри каузи и е категорична, че служител на Бога да вършиш зло.

– Как се появи ясновидството?
– Имам дарбата от дете, но от 23-годишна работя с хора. Разказват, че от най-ранна съзнателна възраст съм предупреждавала околните за неща, които ще се случат. На 4-години съм спряла да ям с дни, след което хората около мен забелязват, че каквото казвам, се случва. Информирала съм кой ще дойде, къде се намират изгубени вещи. Повратна точка бе смъртта на баща ми. На 13 години ме изпращат да уча “Имам хатиб”(шариат) в Турция. Беше ми трудно, защото за 3 месеца трябваше да науча турски, после арабски, английски. След четиригодишния Богословския колеж за девойки, завърших Ислямския институт в България. Когато ти е дадено трето око и дарба да помагаш на другите, в даден момент се проявява по Божията воля. Моя баба е Забулената, която мълвата твърди, че е вдигала умрял. Явно от нея ми идва силата да събирам разделени хора, да развалям магии, да заздравявам семейства, да сдобрявам брат и сестра. Търсят ме при фалит, хора, на които бизнесът им не върви.
– Какъв човек си?
– По празниците съм на пълни пости. През деня не ям, не пия, моля се постоянно за всички хора: да няма зло, агресия, глад, смърт… Не можеш да се молиш само за себе си, защото си част от другите. Имам молитви, които ги повтарям стотици хиляди пъти: за болести, за пари, събиране… Не деля хората. Човек, когато вярва в Бог, няма значение дали е будист, христянин, мюсюлманин. Служител е на Господ. Обръща се към една и съща сила. Моите сили са опасни. Ако сбъркам, няма оправдание. Ако помогна на човек с лоша душа, ме наказват. Когато е писано нещо да стане, става.
– Любовният триъгълник ли стои в основата на повечето магии?
– Не. На първо място слагам завистта, а на второ – свекървите. Майките правят такива магии на синовете си, че провалят живота им, семействата им, поболяват внуците. Това е престъпление, което се върши. При някои има магия, при някои – не. Понякога има застой в живота, всичко те дърпа назад – това не е магия, но като казвам на хората, че нямат магия, не вярват. Зорлем искат да им кажеш, че са омагьосани. Господ дава периоди на размисъл, праща страдание, но това не е плод на външна намеса, а е по Божия воля. Мнозина забравят, че има Бог и небесна намеса. Преди да гледам, изричам молитви. Правя контакт с чистата сила на Бога, която ми праща светлина. Някои мислят, че имат дарба, а са слуги на злото. Не може да си праведен, а да разбиваш семейства, да караш хора да се поболяват.
– Стана много популярна, когато благодарение на теб видна бизнесменка се спаси от фалит и години наред не правеше сделка без твоята помощ.
– Всъщност аз гледах на нейната прислужничка Стефка, която разкопа в градината си, точно където й посочих, три заровени яйца. Бе загубила двама близки и това й помогна да спре нещастията в дома й. Потръгнаха нещата на дъщеря й, на внучката й, които не можеха дотогава да се отърват от проблеми. Така дойдоха работодателите й – двама бизнесмени. Бяха на път да вземат бизнеса й, дори служителите във фабриката й бяха започнали масово да напускат. Описах им стаята, жена с дълга коса и бюрото, на което е заровена магията в саксия. Разровили, намериха я и повярваха в думите ми. Фирмата им бе в несъстоятелност тогава, а сега имат 7-8 фирми. Карат ме да работя за всеки техен договор и проект.
– Кои хора идват при теб?
– Всякакви. Развалям магии, за да има берекет, да не се губи бизнеса, да се заздрави семейството. Като направят на някой магия, започва да катастрофира, застигат го неволи, поболява се. При мен идват хора богаташи, доведени до фалит. Спомням си за виден бизнесмен. Купил на жена си апартаменти в София и Испания, последен модел мерцедес, а тя му прави магия за смърт – да му вземе богатството. Дойде при мен плачещ, болен, без сили. Друг случай е свързан с една бизнесдама – Вяра. Има двама сина. Работят и тримата, докато една хубавица не решава, че трябва да се омъжи за сина й и да сложи ръка на парите. Случаите са безброй.
– Какво е пожеланието ти към читателите?
– Да търсят светлината в душите. Доброто да надделява, да не се подават на гнева и завистта. Трябва да спрем да мислим зло на другия. Мислите на хората се чуват. Мисълта се записва и предизвиква негативни процеси. Нека бъдем по-добри.
Ясновидката Зеви
работи само за добро!
Bgbezgranici .com
– Ясновидство
– Премахва негативни влияния
– Събира разделени семейства
– Стабилизира бизнеса
0888 981 600
0878 585 600