Топ 10 на най-популярните Коледни песнички

5
Добави коментар
Neznam.bg
Neznam.bg

Топ 10 на най-популярните Коледни песнички

Тук в нашата класация на най-популярни Коледни песни сме се опитали да съберем 10 от най-добрите. Разбира се, на всяка песен има хиляди вариации, както има и голяма вероятност да сме изпуснали някоя ваша любима коледна песничка. Но въпреки това, съзнавайки субективността на една музикална класация, ние ще се опитаме да ви представим 10 от песните, които наистина си заслужават слушането, дори и не само по Коледа! Приятно четене/слушане!

10. Faith hill – Where are you Christmas? – Това е една романтична песен, па макар и от филм с лошия герой Грънч. Интересно съчетание се е получило, но въпреки това песента определено си заслужава своето място в нашата класация.

 

9. We wish you a merry XMAS / Metal Xmas / – ето и едно хеви метъл парче, защото всички празнуваме Коледа в крайна сметка. Пък и един добър метъл никога не е излишен ; )!

 

8. Britney Spears – My only wish – Я сега какво стана, от метал Коледа скачаме на Бритни Спиърс? Ама какво да се прави, правим класация на популярните и Бритни с нейното единствено желание се явяват на 8-мо място в нея.

 

7. Santa Claus is comming to town –  И ето, че и Дядо Коледа дойде в града! В случая акомпаниран от Марая Кери и нейната версия на популярната песен. Определено един доста мелодичен рефрен, който всеки от нас си е припявал поне веднъж.

 

6. John Lennon – Happy Christmas / War is Over / – За Джон Ленън няма какво да се каже, просто една от вечните песни изпълнена от един от вечните певци на всички времена. Почивай в мир Джон и благодарим ти за хубавите песни!

 

5. Eartha Kitt – Santa Baby – Побързай Дядо Коледа, че с толкова романтична песен, която ти е подготвена и те чака под елхата… някак си не върви да закъсняваш.

 

4. Jingle Bells. Е това, ако не е едно от най-популярните заглавие в музикалния бранш свързан с Коледа, здраве му кажи! Който е пял Jingle Bells в детската градина да вдигне ръка и да се чувства поздравен с “Весела Коледа” от редакцията на НеЗнам.БГ!

 

3. Branda Lee – Rockin’ Around the Christmas Tree – как да не иска човек да танцува, около елхата с такова музикално озвучение? Тук на стълбицата на най-култовите Коледни песни е много трудно да кажеш каквото и да е за тях!

 

2. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You – какво да кажем за тази романтична, мелодична, носеща невероятна атмосфера коледна песничка, освен слушайте и се наслаждавайте на Коледа!

 

1. Wham! – Last Christmas – Много е изговорено и изписано за тази песен, едно обаче е сигурно – това безспорно е една от вечните Коледни песни. Специални поздрави за читалите на НеЗнам.БГ. Весела Коледа!