Ангел с необичаен подарък за рождения си ден

4
Добави коментар
rhino
rhino

Ангел е рожденик днес, на 23 декември. Тази година празникът му е още по-скъп, защото певецът на „Ара Мюзик“ навършва четвърт век. По този случай довечера ще се вихри пищно парти в нощен клуб в Студентски град. Но пожеланията за изпълнителя на „Като хлапачка“ валят още от полунощ. Вече самият той не може да преброи получените sms-и и съобщения във Facebook. Очаква още много. Не знае обаче дали ще получи по-интересен подарък от този, с който го зарадва едно момиче още в ранните часове на днешния ден.

Стана ли ви любопитно? Ето малко предистория. Преди няколко дни Ангел бил жури на конкурса „Мис и Мистър Минно-геоложки университет“. Задачата му да избере най-красивите измежду красивите се оказала доста трудна, особено що се отнася до претендентките за женската титла. Той все пак определил своята фаворитка, която впоследстъвие наистина се окичила с короната. Разочаровани имало, но явно не чак толкова, че да се сърдят на фолк певеца. Напротив, там той даже си спечелил още фенки.

И така, рано тази сутрин в офиса на „Ара Мюзик“ пристига подарък, адресиран до Ангел. Той съдържа картина – портрет на певеца, направен от множество малки снимки на едно момиче. Към него има и лупа и когато рожденикът  се вгледал, разпознал, че това е една от участничките, която обаче не стигнала до финала на конкурса предната вечер. Изпълнителят не знае нейното име, но е изключително трогнат от милия жест!

Източник: signal.bg

Какво е твоето мнение можеш да споделиш в коментарите отдолу!