Ученици избират „Мис най-яка свирка“ в столично училище

31
Добави коментар
sianaantoinieva
sianaantoinieva

Българските училища се превръщат в бардаци! Ученици организират конкурс „Мис най-яка свирка“

Осмокласници от столично училище през няколко месеца организирали палав конкурс с гръмкото име „Мис най-яка свирка“. В него участвали десет претендентки за „престижната“ титла, а членовете на журито били самите собственици на „инструментите за свирене“ – това съобщава в. „Папарак“ в последния си брой.
Макар информацията да е определена само като „слух“, вероятността този конкурс да съществува е доста голяма. Неотдавна имаше скандален случай в българско даскало, чийто директор Рахим Арнаудов е участвал в порно клип с 16-годишна девойка. Същият влязъл в ролята на оператор, докато негов приятел „се забавлявал“ с непълнолетната ученичка. Разбира се, директорът отрича да е снимал половото сношение и твърди, че някой иска да го натопи по полилитически причини.
Малко преди този случай, интернет потребител с псевдоним „Петричанин“ хвърли в смут цялото общество,

след като съобщи, че в Петрич има училище със специална секс стая. По негови думи, учителките и директорът постоянно се „уважават“, без да се притесняват, че ще бъдат разкрити. Дали обаче това е плод на нечия фантазия, или отговаря на истината, само можем да гадаем.
Но за съжаление напоследък все по-често ставаме свидели как от българското училище лъха на порнография, вместо на знания и респект. Неотдавна от известен сайт за сваляне на музика и филми всеки интернет потребител можеше да си изтегли клипче, на което се вижда как 15-годишна хлапачка прави свирка на свои съученици в голямото междучасие. Скандален е и случаят с друга девойка, която вместо да слуша урока по физика, си играе с фалоса на свой съученик, докато друго момче от класа документира пикантните моменти.
А в началото на годината ученичка на 19 години бе хваната на калъп със свои съученици. Тийнейджърката се явила на изпит в бобовдолския Минен техникум, но явно решила да се поразнообрази. Но за нейна зла участ чистачката цъфнала на „местопрестъплението“ и веднага дотичала до директорския кабинет. По-късно пред ченгетата девойката казала, че е изнасилена и не е имала желание да участва в групов секс.
След всички тези случаи, конкурси като „Мис най-яка свирка“ май дори нямат силата да ни стреснат. Децата ни отиват на училище не за да получат знания, а за да „се забавляват“ или да спят в час, защото предишната вечер са прекалили с алкохола. И никой не може да им каже нищо. Това са гнилите плодове на демокрацията…