Димитър Рачков и Мария Игнатова напускат ефира

9
Добави коментар
kocet
kocet

Любимците на народа от „Господари на ефира” слизат от екрана на БТВ след Нова година…

 

Чаровната двойка Димитър Рачков и Мария Игнатова вече няма да води предаването „Господари на ефира“, което осмива всички гафове на телевизиите и преследва всевъзможни мошеници, измамили граждани, и институции, които не си вършат работата.

Рачков и Игнатова ще отведат със себе си и симпатичното кученце Моли, което вече няма да щъка с различни тоалети покрай водещите на култовото предаване и да весели зрителите със собствените си реакции на онова, което се случва в студиото. Двамата влюбени, които „Господари на ефира” събраха под един покрив, излизат във ваканция.

Новите водещи се пазят в дълбока тайна. Според правилата на предаването те се сменят на шест месеца, а в случая това съвпада с края на 2010-та и началото на 2011-та. В първите дни на новата година единият от бъдещите спикермейкъри на „Господарите” ще бъде добре познатия на зрителите Малин Кръстев, научи „БЛИЦ”.

Той обаче няма да се появи в компанията на досегашния си партньор Васил Василев-Зуека. Любимецът от „Ку-ку” щял да прекара целия януари в Чили, където е на снимки, така че за Малин се търси друга половинка. Продуцентите обаче отказват да съобщят името на другия водещ.

Тe все още търсят окончателно решение. Единственото, което съобщиха за „БЛИЦ” от „Господари на ефира” бе, че името му ще е изненада, поднесена лично от продуцента на предаването Джуди Халваджиян.

БЛИЦ

 

28/12/2010