Плеядианците идват след броени дни

3
Добави коментар
vestitel
vestitel

Извънземните кораби ще се появят през януари над Москва и Лондон, за да разбият „Заговорът на мълчанието“

Извънземните ще се появят открито пред нас в първия месец на 2011 г. Това твърди американският изследовател Стенли Фулъм в интервю от края на миналата година. Офицерът от запаса на Северноамериканското военновъздушно-космическо командване (NORAD) разкрива, че през втората седмица на януари 2011 г. извънземните кораби ще се появят първо в небето над Москва.

Седем дни по-късно те ще се разкрият и пред погледите на жителите на Лондон. Ще последват още НЛО обекти, които ще летят открито и над други големи градове по цялата планета. За да започнем да свикваме с мисълта, че

не сме сами във Вселената

Сензационните разкрития на американския офицер и бивш пилот на бомбардировач, свален през Втората световна война на територията на Германия, могат да бъдат приемани сериозно, тъй като една негова прогноза за поява на НЛО над Ню Йорк вече се сбъдна. Тя е записана черно на бяло в издадената през март 2010 г. книга на Фулъм Challenges of change (Предизвикателствата на промяната). В нея авторът предрича, че неидентифицирани летящи обекти ще се появят в небето над Голямата ябълка на 13 октомври 2010 г.

И действително, в същия ден хиляди нюйоркчани стават свидетели на появата на няколко сребристи светещи кръгли обекта над Манхатън. Местните власти обявяват, че те били балони, пуснати от учениците в едно нюйоркско училище.

Факт е обаче, че в същия ден три от летищата на най-големия град в САЩ – La Guardia, Newark и JFK – са затворени за полети в продължение на няколко часа. Пак според твърденията на отговорните институции прекъсванията са причинени от изтичане на газ в сградата, в която се намира радарът за контрол на полетите на Федералната авиационна агенция в Уестбъри.

На 3 декември 2010 г. авторът на Challenges of change Стенли Фулам прави нови предсказания в своя блог в интернет. Тогава той предсказва появата на извънземните над Москва през втората седмица на януари 2011 г., а седмица по-късно и в небето над Лондон.

Фулъм твърди, че информацията за извънземните, наричащи себе си плеядианци, му била дадена от група контактьори. Те разкрили пред него, че „Съветът на извънземните“ е взел решение за масирана поява „лице в лице“ пред жителите на големите градове на нашата планета, за да разбият „Заговорът на мълчанието“, изпълняван от правителствата на най-големите държави – Русия, САЩ, Англия, Китай и др.

Самият Фулъм смята, че разкриването на извънземните пред погледа на милиони хора ще има най-сериозно въздействие върху политиката на САЩ и Русия. Според него появата на НЛО на 13 октомври 2010 г. в небето над Ню Йорк било нещо като предпремиера на масираната акция, с предстоящи същински „премиери“ в Москва и Лондон през януари 2011 г.

С тази мисия плеядианците, които наблюдават еволюцията на Земята от милиони години, целят да преодолеят някои философски постановки, свързани с повечето религии и с отговора на въпроса

Имат ли извънземните душа?

„Не мога да разбера защо НАСА не ни помага при идентифицирането на тези неизвестни летящи апарати. Ако сондите на Американската космическа агенция могат да направят кристално чисти снимки на много далечни астероиди и комети, защо НАСА не може да направи също такива ясни снимки и на обектите над Ню Йорк, които бяха пред очите на нюйоркчани в продължение на часове. Няма никаква логика! Моят инстинкт ми подсказва, че истината се скрива от обществото с някаква лъжа. Затова реших да открия сам отговора на този въпрос“, споделя Фулъм своите разсъждения на тема „Заговорът на мълчанието“.

В пуснатото на 3 декември в блога му обръщение към своите читатели авторът на Challenges of change зловещо прогнозира, че заради разклатеното му здраве, това може да е последното му писание.

И пак познава! 16 дни по-късно – на 19 декември 2010 г. – Стенли Фулъм издъхва на 87-годишна възраст в нюйоркска болница.

Дали „влошеното здраве“ или някаква друга причина е предизвикала кончината на предсказателя на плеядианците? По този въпрос може да се гадае по същия начин, като и по обяснението, че радарът за контрол на полетите над Ню Йорк е спрял да работи на 13 октомври 2010 г. заради „изтичането на газ“.

При всички случаи обаче агенти на някои замесени в „Заговорът на мълчанието“ могъщи държави със сигурност могат да инсценират смъртта на Фулъм поради „влошено здравословно състояние“. Така или иначе в последното си слово към читатели и уфолози той завършва с посланието: „Желая ви да се сбъднат всички ваши желания в очакващата ви бъдеща работа.“ Дали пък тази „бъдеща работа“ няма да е свързана с възможността да се научим да контактуваме с нашите братя по разум?…

Подобни явления са наблюдавани напоследък и по летищата на други големи градове по света. Едно от тези събития е свързано с появата на НЛО в небето на аерогарата на китайския град Ханджоу на 7 юли 2010 г.

Според признанията на един от операторите на местната радарна станция за контрол на полетите, веднага след появата на неидентифицирания летящ обект над летището, радарите отказали да работят. Това принудило ръководството на Контрола на полетите да закрие летището и да пренасочи кацащите в Ханджоу самолети към други аерогари в страната.

Според някои китайски уфолози само през изминалата 2010 г. подобни явления са станали причина за осем временни прекъсвания в полетите на летища в Страната на поднебесната империя. Официалната версия на местните власти е обаче е, че феноменът бил причинен от „провеждан в близката военна база експеримент“.

По същия начин реагират и руските официални власти след появата на огромна пирамида над Кремъл. Това се случва на 9 декември 2009 г. в нощното небе на руската столица. Подобният на обърната египетска пирамида обелиск виси в небето над Кремъл в продължение на няколко часа пред смаяните погледи на хиляди московчани.

Според някои неофициални сведения в същия ден руска подводница, базирана в Норвежко море, е изстреляла ракета, за да предотврати появата на пирамидата над Москва, която била нещо като „небесна врата“ за извънземните.

Нито един официален представител на градските или федералните власти не дръзва да признае, че нещо подобно се случвало преди повече от година.

Още по-пресен е споменът на московчани от появата на НЛО във вечерното небе на руската столица на 26 март 2010 г.

Според някои уфолози единичният светещ обект прилича доста на сферите, появили се посред бял ден на 13 октомври пред погледа на жителите на Ню Йорк.

Поне дузина на брой са и видеоклиповете със заснети през 2010 г. неидентифицирани летящи обекти в небето над Лондон. И тези феномени останаха без какъвто и да било коментар от страна на официалните британски институции. Ето някои от тях:

24 април 2010 г.

27 май 2010 г.

9 юли 2010 г.

17 октомври 2010 г.

Всички тези, както и редица други неспоменати появи на НЛО над много от големите градове на планетата, очертават една картина на напрегнато очакване, особено след последните разкрития на Стенли Фулъм.

И след като официалните власти, вероятно замесени в „Заговорът на мълчанието“, пропускат всички тези факти покрай очите и ушите си, за неформалното обществено мнение не остава нищо друго, освен да чака и да рисува майтапчийски колажи, като този с гигантския диск над Кремъл и надпис do sVidaniya (до Виждане).

Слава Богу, до часа на срещата остават броени дни…