Диана Любенова – любимата ТВ злодейка / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

10
Добави коментар
irraa
irraa

Актрисата Диана Любенова е сред родните знаменитости, които се радват на широка популярност в социалната мрежа Facebook. Нейната фен страница е сериозно посещавана, а в нея почитателите й не спират да хвалят както самата нея, така и играта й.

Както е известно в момента Диана Любенова е звезда в серила на Нова ТВ „Забранена любов.“ Там тя играе ролята на амбициозната Анастасия, която е готова на всичко, само и само да постигне целите си. Като цяло ролята на брюнетката е на злодейка, макар самата Диана Любенова да обяснява, че героинята й не е чак толкова лоша, колкото я възприемат някои зрители.

Явно ТВ аудиторията обаче смята, че Диана Любенова е страхотна в ролята на Анастасия. Зрители дори я определиха като любимата си ТВ злодейка. Тя си спечели тази титла в жестока борба с колежката й от „Забранена любов“ и конкурентния „Стъклен дом“ Яна Маринова.

„Супер добра и истинска актриса… на фона на останалите“, пише в коментара си потребител във фен страницата на Диана Любенова във Facebook.

Новини за Диана Любенова
Интервюта с Диана Любенова