Майката на Баташов: Андрей ми говори всяка вечер в съня

5
Добави коментар
drgerev
drgerev

Майката на Баташов: Андрей ми говори всяка вечер в съня

Теодора Баташова вижда сина си всяка нощ, актьорът я вика: „Мамо, мамо!”

Теодора Баташова разказва как всяка нощ синът й я вика. „Мамо, мамо”

Духът на Андрей Баташов все още не си е отишъл. Според християнските вярвания до 40-ия ден от смъртта душата ще броди из земята и около гроба, а след това се възнася. Утре (7 януари) се навършват 40 дни от смъртта на Андрей Баташов, тогава духът на актьора ще намери покой. Неслучайно неговата майката твърди, че все още говори с него, но само насън.

Теодора Баташова разказва пред „24 часа” как всяка нощ синът й я вика. „Мамо, мамо”, казва ми, а аз още не мога да повярвам, че го няма”, споделя със сълзи на очи опечалената майка. Когато се прибере вкъщи, Теодора поздравява сина с дежурното „Добър вечер” и бърза да заспи, за да го види в съня си.

Майката на Баташов никога няма да прежали сина си

Майката на Баташов е превърнала дома в олтар на сина си. По стените и из цялата стая има снимки на актьора, негови плакати. А щом дойде гост, Теодора веднага вади старите албуми, които пазят спомени от детството на Андрей.

Майката на Андрей Баташов не е единствената, която говори с духа му. Неговите приятели Михаил и Кристина Белчеви наскоро също го бяха призовали чрез известна гледачка. Медиумката им казала, че Баташов е на по-добро място и се чувства извисен.

Чудеса.нет препоръчва и: