Диетата на Глория / Звездни тайни за красота. Мода, диети и спорт – Блясък

31
Добави коментар
irraa
irraa

Примата на фолк музиката Глория, освен с постиженията си в кариерата, е пример за подражание и с визията си. Нейната тайна за перфектна фигура е строга, но ефективна.

 

За да има изваяни форми Глория набляга на плодове, чай и мед. „Плодовете трябва да са сезонни, защото само тогава са полезни“, твърди изпълнителката. И спрямо чая, Глория има изисквания. Той трябва да бъде задължително билков, и то от насипни билки. А що се отнася до меда, важното е да е домашен.

 

От повече от 10 години на всеки два месеца примата си прави прочистване на организма по 4-5 дни. През останалото време от годината Глория не яде свинско, абсолютно отрича белия хляб, и се лишава от сладко. По този начин тя поддържа постоянни килограми.

 

Освен, че спазва хранителен режим, изпълнителката на „Целувай още“ спортува редовно. Признава, че е пристрастена към фитнеса. Уреда, на който прекарва най-много време, е велоергометъра – кара го всеки ден по час и половина – два, на най-ниската скорост.

Примерна диета: ПЪРВИ ДЕН Освен менюто от плодове и чай, в този ден могат да бъдат включени сурови зеленчуци.

ВТОРИ ДЕН Варен пасиран картоф се разделя на две порции, като едната се хапва на обяд заедно със зеленчуците и плодовете, а другата оставяме за вечеря.

ТРЕТИ ДЕН Хранителният режим остава същият. Картофът и зеленчуците обаче сега можем да приготвим като постна супа без сол и мазнина. Порциите на супата и салатките леко се увеличават.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН Вече можем да ядем от готовата чорба четири пъти за деня, но закуската не трябва да е по-рано от 9 часа.

ПЕТИ ДЕН Порциите на супата леко се увеличават, като към обяда и вечерята могат да се добавят по няколко хапки черен пълнозърнест хляб.

Примерно дневно меню: 8-9 часа – чай с мед и лимон. По желание може и някакъв сочен сезонен плод 10 часа – сезонен плод Обяд – пресен зеленчук или някакъв плод и пасиран картоф. 16 часа – плод и по желание чай Вечеря – суров зеленчук във вид на малка салатка от зеле, морков, домат. Към нея се добавя половинка пасирано картофче. Преди лягане може един плод или чай.