Животът е прекрасен! :: Управление по анцунг

4
Добави коментар
DARZALAS
DARZALAS

В края на миналата година Бойко за пореден път направи страната ни за смях, появявайки се на аерогарата по анцунг и розова ризка. От два дни се опитвам да намеря снимки из мрежата, но нещо не мога да открия. Тъкмо да си помисля, че ПР-ите му са започнали да си вършат работата и той най-после се е засрамил, по телевизията започна разговора му с Карбовски.

Един съвсем типичен разговор в махленска кръчма.

Двамата си говореха на „ти”. Бойко се караше, че Нова тв не е отразила пътуването му в Бразилия, а се занимавала с Патрашкова, пък Патрашкова всеки четвъртък била при Гала и водела предаване. „Вие, хората, все така правите” – беше изразът, с който Той за пореден път потвърди божественото си присъствие. „Ама ти нали не искаш да правиш програмните схеми”, му се изрепчи Карбовски, гледайки го нежно.

Разбира се, Бойко си говореше на типичен банянски диалект (там се казва „аз ходиМ, и ние ходиМЕ), но това вече на никого не прави впечатление, доста журналисти също започнаха да МЕкат.

Примирихме се с по-високите данъци.

Примирихме се с намаляването на заплатите (защото вдигането на осигуровки неминуемо ще доведе до намаляване на заплатите).

Примирихме се с поскъпването на основни стоки, което е провокирано от увеличаване цените на горивата.

Примирихме се с фалитите на голяма част от дребния бизнес и огромната безработица.

Примирихме се, че няма да влезем скоро в Шенген.

Примирихме се, че всички сме подслушвани безконтролно (макар че тройната коалиция не посмя поне така открито да го направи).

 

Наближават избори за президент.

Най-вероятно Бойко ще се кандидатира (вече му е ясно, че да си премиер не е само да натискаш копчета) за да се измъкне от неудобното място, както се измъкна от кметския стол.

Тогава окончателно ще станем за смях на цял свят.

Защото не може на президента да се говори на „ти”, докато той се разкарва по анцунг на публични места.

Дали ще ни дадат политическо убежище заради аргумента, че сме нормални  и не можем да живеем повече така?

 
Бойко Борисов не обича вратовръзки
Сн.: БГНЕС

Моля, гласувайте и в Свежо

Добави коментар

Абонирай се
Уведомете за
0 Коментара
Inline Feedbacks
Виж всички коментари