Мушмулка блог – нещата от живота

4
Добави коментар
riptor
riptor

Norbekov ставна гимнастика
Горещо препоръчвам ставната гимнастика на Норбеков на всички заседяли се прекалено много пред компютрите. Колкото и невзрачни да изглеждат упражненията ви гарантирам, че след 45 минути (колкото трае една тренировка) ще се чувствате, като гаврътнали два червени бика! Особено добре е да се правят сутрин преди работа. Упражненията целят разтягане и раздвижване на ставите, което от своя страна води до повишаване тонуса на организма, подобрява циркулацията на кръв в студените ви крайници (обикновени следствие от седене на стол с часове) както и чувствително подобрява настроението и вярата в собствените способности.

Дори да не вярвате грам, нищо не ви пречи да направите поне упражнението за очите (превъртете от средата нататък и не обръщайте внимание на „водещия“). Отнема 2 минути, а моментално снема натрупаното в тях напрежение.

P.S. Според слуховете Норбеков нямал истинска докторска степен и бил измамник и т.н. Дали е така няма никакво значение, след като ефекта от ставната гимнастика е повече от положителен, а шанса да се контузите – минимален.