Венета Харизанова и Емил се взеха в неделя

10
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

понеделник, 10 яну 2011 г. 12:30 ч.

Вчера, 9 януари, Венета Харизанова мина под венчило. Сватбата се състоя в ресторанта на столичен хотел, но не беше толкова пищна, колкото се очакваше.

Манекенката Венета Харизанова се омъжи за бизнесмена Емил Маринов, който има зад гърба си един брак и дъщеря Ема.

От поканените около 150 гости на сватбата са дошли около 100. Харизанова е довела за събитието две шаферки от САЩ, където учи.

Близки на манекенката споделиха, че младоженците били изненадани, че много от приятелите, с които се виждат всеки ден, не са уважили празника им. Единствените ВИП лица сред сватбарите са били Наско Сираков и Илиана Раева.

Въпреки усилената подготовка за сватбата, кетърингът е бил повече от ужасен, споделят присъствали на тържеството. Но не това е помрачило толкова настроението на гостите, колкото неприятният инцидент, който е спретнала близката приятелка на Виолета, Весела Нейнски.

Неосъществената оперна певица Весела Нейнски, позната повече с участието си в  „Биг Брадър“, поздравила гостите с „Аве Мария“, след което микрофона е грабнала Кали. Тя била поканена да весели гостите на сватбата. След първото й изпълнение на „Огън от любов“, Нейнски  хванала микрофона и казала пред сащисаните гости: „Мила, ти знаеш ли кой е написал тази песен? Текстът е написал баща ми и го е посветил на най-любимия си човек – майка ми“.

Кали не й останала длъжна: „Да беше я изпяла ти тогава“. След тази странна случка Нейнски изчезнала и не се е появила до края на вечерта.

Снимки от сватбата очаквайте по-късно.