За какво служи пенисът?

7
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Пенисът е натоварен с не една или две задачи в своя живот, а и в обществото като цяло. Кои са те ли?…

Един ден се замислихме и си дадохме сметка, че за разлика от клитора, поставен на мястото му само за удоволствие, пенисът е натоварен с не една или две задачи в своя живот, а и в обществото като цяло. Кои са те ли?

За уриниране Факт е, че с изключение на порноактьорите и зайците, пенисът много по-често се използва по първото му предназначение, а именно – да изхвърли от организма количеството преработена бира по най-бързия и безболезнен начин.

За удоволствие

По своята природа пенисът обича тъмни, тесни, влажни и дълбоки отвори, ситуирани върху женското тяло, не по-малко от три на брой. Предимствата им са неизброими, но недостатъците им са, че, макар и рядко, единият цапа в червено, другият в кафяво, а третият – хапе.

За възпроизвеждане

Пенисът, като всеки мъж, има нужда да разсипе семето си като редоселяка в колкото се може повече вагини, защото така се увеличава шансът му да спомогне за появата на нови пенисчета, които един ден да наследят занаята от стария и уморен бай Хой.

За игра

Най-вярната любовница на всеки пенис, до момента, в който се превърне в парче увиснала кожа, си остава ръката на господаря, която знае както да гали, така и да разтърсва из основи в зависимост от жанра на порнографския филм и перверзната муцуна на главната героиня.

За мерене Ако един мъжки полов член не бъде премерен поне няколко пъти в живота той не е изпълнил основната си мъжка мисия – да се състезава с другите мъжки кой е най-големият и най-силният в стадото. Обикновено размерът бива завишен, но какво са няколко сантиметра в името на победата?!

За изкуство

Не се шегуваме! Наскоро ексцентричен артист показа в някакво риалити шоу как могат да бъдат нарисувани страхотни картини само с пенис и от това да станеш богат и световноизвестен. Ако не те бива в рисуването, винаги можеш да пробваш да напишеш стихотворение с него!

men.bg

21/01/2011