Глория ще пее с Лепа Брена у нас

4
Добави коментар
serniko
serniko

Мегаконцерт в столичния „Най клуб” подготвя собственикът му г-н Петър Лашов. На 16-ти април късно вечерта легендата на сръбската попфолк музика Лепа Брена и оркестърът й „Сладки грех” ще изнесат близо двучасов концерт в култовото заведение.

Участието на сръбската мегазвезда вече е очаквано с нетърпение от българските й фенове, но специална изненада за тях са изпълненията на кралицата на българския попфолк Глория. Така подготвяният мегаконцерт вероятно ще надхвърли рамките на 4-часови изпълнения на живо. В момента Лепа Брена подготвя нов албум заедно с Александър Милич-Мили по текстове Марина Туцакович.

„Спрях да пиша автобиографичната си книга, заради хора, на които не искам да правя реклама. За мен те са плевели! А и може да се каже, че още ми е рано за автобиография!” – сподели с организаторите скорошните си творчески планове легендарната певица.

Сръбската звезда, събрала над 100 000 души на стадион „Васил Левски” през 1990г., досега не е пяла в български клуб. Участието й е част от концепцията на г-н Петър Лашов периодично да организира за българската публика концерти на живо на големи чужди звезди, сред които вече са Кети Гарби, Цеца Величкович и Горан Брегович. Входът на 16-ти април в „Най клуб” по традиция ще бъде с куверти, които вече се продават на място в заведението.

Медийни партньори на събитието са най-големият български интернет портал Dir.bg, в. „Телеграф”, сп. „Story”, телевизия „Планета”, ТВ 2, радио „Веселина”. Събитието ще стане възможно благодарение на съдействието на „Sharlopov hotels”, casino „Caesars” и „Domko”.