Есра Ронабар вярва в химията на любовта | bgbezgranici.com

3
Добави коментар
ditadita
ditadita

Есра Ронабар вярва в химията на любовта

Химик по образование, Биннур от излъчвания по Нова ТВ сериал „Истанбулска приказка”, умее да сбъдва мечтите си.
Желае да се омъжи за популярния актьор Баръш Фалай и го прави. Запознава се с него на театрално представление на измирския театър и я впечатлява играта му. През 2006 г. сключват брак, а през 2009 се ражда синът им Рюзгар. Двамата актьори са толкова привързани един към друг, че дори заедно ходели на курс за израждане и отглеждане на деца.Есра Ронабар наскоро се върна от майчинството на театралната сцена и в момента освен по малкия екран зрителите я гледат в пиесата „Опасни връзки” по романа на Шодерло дьо Лакло.

Навремето Есра бързо сменя химията с театъра, въпреки противопоставянето на родителите си. Завършва актьорско майсторство в Анкарския университет и заминава за Инстамбул, където става популярна с участието в телевизионните сериали. Връща се да работи в родния си град – в Измирския градски театър, където среща и съпруга си.
За Биннур – нейната героиня в „Истанбулска приказка” актрисата споделя, че е доста различна от нея по характер. „С голямо удоволствие, макар и трудно пресъздадох образа й. Всичко съм постигнала с борба и много труд. Аз съм решителна, упорита и работлива. За да бъдеш актьор, трябва да си дисциплиниран и да поддържаш в добра кондиция гласа и тялото си във всеки момент“, категорична е тя.