„Добро утро“ се казва с бърз сутрешен секс!

75
Добави коментар
user24
user24

петък, 28 яну 2011 г. 15:34 ч.

Сексът, докато си „още неотворил гуреливи очи“, е не просто разбуждащ, но и много полезен, твърдят учени.

Ерол от култовата банда „Уикеда“ разказва в „С Боби пием кафе“, че „още неотворил гуреливи очи“ излиза от къщи и отива да пие кафе. Е, великобритански учени смятат, че сексът преди първото кафе е неколкократно по-полезен и за мъжете, и за жените.

Когато все още не ви се става, имате време за излежаване и ви мързи дори да отворите очите си, правете секс с половинката, съветва екипът от изследователи, ръководен от авторката на книгата „Защото ми харесва“ Деби Хербеник. Поставянето на начало на деня с фантастична сутрешна секс-гимнастика води до множество положителни ефекти, които се усещат през целия ден, твърди още той.

Сутрешният секс в полусънно състояние ще ви събуди и ще започне излъчването на окситоцин –

химикалът, който подобрява настроението ви и действа облагородяващо на оптимизма… И също така подобрява имунитета и подтиква производството на антитела, които ви защитават от инфекции.

„Оргазмът ще увеличи и нивото на естроген, който е важен за вида на кожата ви, косата и ноктите. След сутрешния секс ще бъдете не само по-красиви, но и по-щастливи“, казва Хербеник.

Според Джейн Грийн пък

сутрешният секс е удобен, защото няма много време.

„Няколко минути след събуждане са идеални за бърз секс. Докато спите, хормоните се събират и при мъжете и при жените, така че физическата чувствителност е по-висока. Освен това не разполагате с много време и ще имате приятно усещане от набързо полученото удоволствие и адреналин.“, обяснява още тя.

Така че не ви остава нищо друго освен набързо да си измиете зъбите и да се върнете в леглото преди работа!