The Best of 2010

5
Добави коментар
Ljubimna
Ljubimna

Многолюдието вече изсипа върху бедните умове на интернет потребителите всички възможни класации, подредби и списъци с фаворитите си за изминалата жалка филмова година, оставяйки твърде малко неизказани неща. Ето затова, днес аз нямам намерението да изпадам във вербален дрисък, работейки със заучените си фрази, а директно ще Ви представя петте заглавия на 2010-та, от които останах с най-добро впечатление. За някои от тях може да прочетете надълго и нашироко в съответното ми ревю, а за други – ще трябва да си останете с пръст в уста и просто да ми повярвате, че си струват гледането, ако изобщо се имате за киномани.

Ясно съзнавам, че някъде там съществуват и други филми, които да заслужат челните места поне за едно ТОП10, но когато започнах да броя на пръсти, се оказа че критериите ми биват покрити само от дясната ръка, така че реших да спестя излишъците и да оставя единствено елитния каймак. А миналата година, той бе представен от:

Няма да си правя труда да аргументирам избора си, защото той е субективен и личен, нито ще се впусна в подробности за това дали вертикалната подредба на постера е на базата на качествата на съответния филм или просто random решение от моя страна. Няма да си губя времето и да пиша за разочарованията си през годината, тъй като щом първенците ми са само пет, можете ясно да си представите колко са заглавията, оставени на дъното. А сега не ми остава нищо друго, освен да Ви пожелая приятни минути, гледайки горепосочените филми и още по-приятни минути, четейки за останалите в блога ми. Чао!

Like this:

Like Зареждане…

Related