Луна: Венета Райкова ми завидя за гаджето милиардер

20
Добави коментар
virtualna69
virtualna69

 – Луна, разбрах, че си напуснала студиото на “Горещо” в сряда, на 9-и!? Венета Райкова обиди ли те с нещо?
– Тръгнах с голямо желание и добронамереност, за да участвам в предаването на Венета Райкова. Когато отидох с част от моя екип, поднесох на Райкова красив букет от червени рози в студиото. Това беше израз на уважение от жена към жена. Останах изненадана от факта, когато тя каза, че съм единствената жена, която й е подарила цветя в нейния живот. Не крия афинитета си към Нова телевизия която ми е помогнала много за моята кариера в началото. Смятам, че всеки човек трябва да бъде благодарен на хората, които му помагат. Подразни ме неприязънта на Венета към останалите медии. Тя започна да плюе всички, които я бяха изпреварили да ме поканят и да вземат от мен интервюта. Конкретно вестник “ШОУ”! Може би тя беше засегната от факта, че не отидох първо при нея да разкажа за живота си отвъд океана и да покажа снимки от милиардерския дом, който обитавам. Не знам защо е настроена толкова лошо към останалите медии?!
Не знам какво против има срещу предаването на Азис?! Едно прекрасно предаване. Широко скроено.

– Кажи сега, защо напусна студиото на предаването “Горещо” преди края му?
– Казах каквото имах да кажа и не сметнах за необходимо повече да си губя времето.

– Венета обиди ли те с нещо?
– Тя не може да ме обиди с нищо. Фактът, че не можа да получи от мен никаква информация, говори, че може би интелектуално я превъзхождам. А може би и

по всякакъв начин я превъзхождам.

Смятах, че нейният професионализъм е достатъчно добър, за да влезе под кожата на всеки свой гост и по деликатен начин да получи отговор на въпросите си. Явно, че тя не успя добре да си свърши работата. С мен не се получи. Подходът й беше изключително непрофесионален според мен. Явно тя губи своя професионализъм, ако изобщо някога го е имала.

– Разбрах, че те е обвинила, че лъжеш, че живееш в милиардерски дом като стопанка на къщата. Казала ти е, че всеки турист може да се снима пред такава къща като тази, в която живееш?! И, че и ти си се снимала като туристка едва ли не и лъжеш в медиите, че живееш там с твоя приятел?!
– Може би има желание да посети Америка. Смятам, че тя никога не е ходила там. Беше подразнена от моята свобода. Подразни я, че имам десетгодишна виза. Изтъкна, че много звезди в България не могат да получат визи за Америка. Съдбата явно е на моя страна и аз имам. Пътувам по цял свят. Мога да й предложа нещо. Тя явно не прави разлика, гледайки снимките. Едно е да се снимаш отвън пред къщата, друго е вътре в къщата. Може би е трябвало да прочете по-внимателно интервютата в “ШОУ” и информационна агенция “Блиц”. И да бъде по-съпричастна към моето щастие. Имам снимки из цялата къща в “Ориндж каунти”, в ЕЛ ЕЙ, ако тя не е информирана къде се намира “Ориндж каунти”, и в градината с басейна, които ще ви предоставя с удоволствие. Според мен тя е прочела много внимателно интервюто и се е подразнила, че една красива фолкпевица си е уредила живота, и то не къде да е.

– Разказа ли на твоя приятел по телефона за този запис при Венета?
– Моят приятел, който е достатъчно богат, ще й плати билета до ЕЛ ЕЙ, ако реши да дойде да снима предаването си в къщата.
Но при едно условие. Да си плати наем от 150 000 долара, ако може да си позволи тази сума. И стига да й дадат виза. Това не мога да й гарантирам. Ще й бъде предоставен целият ми дом в “Ориндж каунти” на стойност 5 000 000 долара, да се снима като туристка. Да направи своя фотосесия. Дори мога да й разреша да си заснеме някое от предаванията си. Мога да й уредя интервюта и с холивудски звезди, но там за тази работа им се плаща. Трябва да им плати.
– Наистина ли не може да се снимат туристи в този квартал, където живеете с твоя приятел?
– Не. Това са много скъпи имения и всичко е охраняемо. Абсурд е ако не си собственик, да влезеш и да се снимаш в някое от тях. Ако нямаш карта, даже трудно можеш да влезеш в такъв квартал и в такива имения. Камо ли туристи да се мотаят и да се фотографират за спомен.

– Какво още можеш да й уредиш?
– Мога да й уредя също така да й отворят замъци на звезди, за да се снима, но ако има пари да си плати. Няма гаранция обаче. Някъде могат да й поискат и 500 000. Не знам.

– Ако се добере до Лос Анджелис, ще я повозиш ли на “Бентли”-то си или на “Ролс-Ройс”-а си?
– Трудно може да се осъществи, но мога да й разреша да се снима поне пред някоя от колите. Може би пред моя бял “Линкълн”, за който тя каза, че съм се снимала пред къщата. Може би трябваше да го вкарам в къщата?! Или дворът с градината не е от къщата?!
Всъщност на записа при Венета се подразних от нея в момента, в който тя се опита да засегне моите фенове. Щели да останат, според нея, недоволни от моето интервю в предаването й?!

Опита се да ме накара да говоря против колегите си.

Не можа, защото аз уважавам труда на всички мои колеги. Дадох й да разбере, че и моят живот зад океана не може да докосне. Поне не с нападки и обиди. Просто станах и си тръгнах.

– Венета не ти ли направи поне някакъв комплимент в отговор на това, че й подари цветя!?
– Поласка ме, като ми каза, че мезонетът ми в София ми е подарък от шейх или велик турски бизнесмен. Че турски бизнесмен ми го купил, а арабски шейх ми го обзавел. Много ме поласка, но за съжаление не е така. Истината е, че съм си го купила и обзавела.

– Не те ли попита нещо за скъпите ти модни дрехи?
– Впечатли я и моят мрежест чорапогащник, който бил демоде?! Отговорих й, че това е любимият чорапогащник на Мартин Карбовски и много добре стои и на моите красиви дълги крачета.

Едно интервю на Жоро ЗАХАРИЕВ