Блог за бижута, бижута Сваровски

1
Добави коментар
tiger_83
tiger_83

Малки тайни за бижута и мъжете

Някога питали ли сте се какво си мислят всички мъже, когато видят нежно поклащане на колие или обици на жената! Какво точно им казват жените с нестандартни бижута и украшния.
Не е безисвестно, че бижутата играят важна поря в привличането и най-вече в сексуалното привличане. Няма значение дали говорим за бижута със скъпоцоценнини камъни или обикновени накити – колиета, гривни, аксесоари и други те не рядко свървзавт хората, ако не за цял живот, то поне за една прекрасна нощ.
Бижутата играят важна роля като насочват вниманието на мъжа към точно определено място. Също така те издават характера на жената и казват много неща на мъжете. Бижутата играят роля на еротично сугнали за мъжете!
Зарова е много важно да подверем правилно бижутата.  Дали колието е късно или дълго, дали обиците са нежни и малки или масивни, дали гривната е ниско на китката или високо – това говори много на мъжа за нагластата на жената в леглото, но и извън него.
Не бива да забравяте, че бижутата насочват вниманието към цялото тяло, а не само към мястото където е поставено бижуто. Обиците подчертават цялото лице, а не само ушите, гривната подчертава цялата ръка, а не само пръстите.
Въпреки това в зависимост от това на кой пръст се носи бижуто може да се разбрере женския темоерамент. Жените, които носят пръстен на  безименния пръст са много чуствителни и верни на партньора в любовта. Ако бижуто е пред брачнтат халка, то посланието е – омъжена съм, но мога да забравя за малко за това. Хората, които са са самолюбиви носят пръстена на средния пръст. Ако дамата има верижка на глезена си, то това означава, че тя е разлрепостена в сексуално отношение.
Ако бижутата, които носи жената са дребни и нежни, то това означава само едно нещо – грижи се за мен, оничай ме, защити ме. Екстарвагантните бижута се носят от дами, които чрез бижутата казват, че искат секс и стремежа си към него. Не е важно дали бижуто е евтино или скъпо, а дали се катрапва, ако е така то посланието е само едно – опитай си късмета с мен сега и тук!
Бижута онлайн – онлайн магазин за бижута сваровски!