Блог за бижута, бижута Сваровски

1
Добави коментар
tiger_83
tiger_83

Мъжете изпитват истинско задоволство от съблазнението!

Да предположим, че още не сте открили вашия принц или пък сте отдавна обвързани и рутината е обзела живота Ви все повече.
Как ще съблазните един мъж, който виждате за първи път или как бихте разпалили чуставта и огъня на страста във вашия партньор.
Преди да започнете да флиртувата или да разплатите чуствата на ново трябва да се чуствате добре в своята кожа. Все пак не трябва да забравпме, че самоувереността е най-важното и сексапилно оръжие на жената. Трябва да бъдете щастливи от своя грим, прическа и дрехи!
Ако за първи път среяате човека, то е най-важно общуването с поглед и езика на тялото.  С тези неща може да съблазните всеки мъж. След това преминете към разговора, но не трпбва да прекалявате, тоест да не ставата от жените, които само говорят и говорят… Мъжете се плашат лесно от такива жени. Ако искате да впечатлите вашия постоянен партньор в живота се дръжте с него все едно, че се виждате за първи път.
Осен това е много важно да се подготвите добре за срещата.
Използвайте дискретен грим и не прекалябайте. Това е много важно, тъй като мъжете не обичат тонове грим. Истински красивия грим е винаги дискретен и подчертава краотата на жената.
Посвете и време на прическата. В днешно време много жени смятат, че мъжете обичат права коса, но това не е така! Те обичат естествените къдрици, тъй те се веят много естествено и красиво. Освен това не си правете маникюр като на хищна птичка. Той трябва да е със средна дължина и да не е с натрапчив цвят. Също така е важно с какъв парфюм ще сте. Трябва да запомните, че мъжете не обичат натрапчивия аромат. те предочитат естествения и лек женски аромат.
Освен всички неща, които изброихме до тк е важно да споменем и тоалета, но и да не забравяме за обувките и бижутата. те също са неизменен аксесоар. Няма как и да пропуснем бельото. С него може да подчертаете своята фигура и да подлудите всеки мъж.
Все пак не забравяйте, че мъжете обичат семплите неща, но в никакъв случай не са и глупави. Те изпитват истинско задоволство от съблазнението и искат винаги да са господари на Вселената.
Бижута онлайн – онлайн магазин за бижута сваровски!