Маги Халваджиян предложи брак на Кремена в ефир / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

10
Добави коментар
irraa
irraa

Режисьорът Маги Халваджиян за пореден път доказа колко много обича половинката си Кремена като й предложи за втори път брак на живо, в ефира на „На кафе“. Той се реши на тази стъпка, тъй като, както самият той обясни, първият път го направил… по телефона.

Именитият режисьор дори поднесе пръстен с диамант на ексцентричната си половинка, днес, навръх празника на влюбените Свети Валентин. „Прекрасен е пръстенът. Миличкият той, дето все го хуля, че не може да избира подаръци, как ме изненада!“, не скри вълнението си Кремена. Двамата са решили да си направят църковна сватба, защото имат само граждански брак.

Естествено, Кремена била категорична, че и на сватбата си няма да бъде като традиционна булка. Двамата разказаха пред водещата Гала, че тъй като стилистката не харесала двете рокли, които й донесли, тя застанала пред олтара облечена в кожи, с голо пъпче и ботуши. Маги пък бил със смокинг от Италия, но половинката му махнала папийонката. За втората си сватба обаче Кремена все пак е решила да облече булчинска рокля. 

Стилистката обясни, че и сватбената им кола не е била каква да е. Кремена собственоръчно я изрисувала с маргаритки, за което и се разделила с книжката си за известно време. Днес Гала подари на близката си приятелка стара бяла Жигула, която бъдещата булка обеща, че отново ще изрисува с маргаритки.

Оказа се, че не само сватбата била интересно преживяване за двойката. Същото било и с раждането на сина им Бедрос. Кремена отказала да роди, освен ако мъжа й не е с нея в операционната. Маги естествено се съгласил със съпругата си, но призна, че вътре не е снимал, тъй като бил много притеснен.

Новини за Кремена Халваджян
Интервюта с Кремена Халваджян