SEO оптимизация на сайтове, SEO оптимизация за търсачки

14
Добави коментар
firebox
firebox

 
1
2
3
4
5

(295 гласа, оценка 4.75 от 5)158com_content.article SEO оптимизация за търсачки, сео оптимизация на сайт

SEO оптимизация за Google и другите търсачки (Search engine optimization) и search engine marketing (SEM) от 3dwebdesign.org (3D Уеб дизайн). Тази страница за сео оптимизация и интернет маркетинг дава отговор на следните SEO въпроси:

This page is about SEO, smm and sem services in Bulgaria and this page is in Bulgarian language and here is published one short seo tutorial. Here is English version of this page: SEO (Search Engine Optimization) and info about Seo services in Bulgaria from WebDesign Seo – 3D Web Design.

Какво е SEO оптимизацията

S.E.O. е абревиатура която идва от английския език – Search Engine Optimization или Seo Optimization. Използва се и Search Engines Optimization – във българския език се превежда оптимизация за търсачки. Термина „SEO“ може да означава и „search engine optimizers“ или seo оптимизатори – това са хората които извършват същинската оптимизация за търсачки.

Подобни термини които често се използват са SEM = search engine marketing – маркетинг за търсачки и SMM = social media marketing – маркетинг за социални мрежи. Примери за SMM услуги са реклама за facebook или twitter маркетинг, а пример за сем е например PPC услугата на Google – Google Adwords. Каква е разликата между СЕО и sem може да разберете от тук: Seo оптимизация срещу Pay per Click.

Кои сме ние да ви учим на SEO оптимизация?

3D Уеб дизайн е уебдизайн и seo фирма от България която до момента е класирала над 2500 уеб сайта в Google – около 1500 български и над Хиляда англоезични. Над двеста са само кампаниите които сме провели за оптимизация за google за наши клиенти за търсения на Български език от по една дума. Това означава че по-трудните ключови думи които сме класирали на първа страница на Google Bg са в момента над 200! Всички тези ключови думи са трудни за класиране на висока позиция в Google защото за тях има много търсения и докарват голям трафик на класирания сайт. Броя на средноконкурентните и ниско конкурентни ключови думи които сме класирали за наши клиенти е огромен.

Може лесно да проверите какво можем, какви оптимизатори сме и какво сме направили за нашите клиенти в процеса на оптимизирането на уеб сайтовете им: Seo портфолиото на 3D Web Design.

Кой е Уеб Дизайн Seo (Web Design Seo)?

Уеб Дизайн Seo („Web Seo“, „WebDesign Seo“ и „Web Design Seo“ в англоезичните сайтове) са nickname-s (прякори) на Едуард Димитров – управител на 3D Уеб дизайн практикуващ професионално сео оптимизация от над осем години. Той е човека който управлява екипа извършващ сео услугите. Профил на Едуард Димитров във facebook и във Едуард Димитров в Google+.

Защо да искам да се класирам в Google?

Пределно ясно е защо трябва да оптимизираме сайта си – от добре класираните уеб сайтове се печелят МНОГО ПАРИ! 90% от посетителите посещават някой от първите десет резулата върнати от търсачката, първото място печели обикновено около 40% от посещенията, първите пет получават около 70% от кликовете в Serp на Google.

Три картинки, изобразяващи нагледно на какво, къде и колко кликат потребителите според Google и други авторитетни специализирани сайтове:

SEO оптимизация на сайт – Оптимизиране на сайтове за търсачки

Много от вас са чували за похвати и техники използвани за по-високо класиране на уеб сайтове в търсачките и най-вече за класиране на първа страница на Google.

Какво предлага 3D Уеб дизайн: Комплекс от услуги за оптимизиране на сайт които повишават посещаемостта на сайта ви чрез класирнето му на по-високи позиции в търсачките и като следствие увеличават продажбите ви и печалбата на сайта в пъти. Ние НЕ ползваме платени линкове, а постваме само в публични безплатни сайтове, в тематични наши уеб сайтове и в сайтове на наши партньори, което означава че постигнатите резултати за вас ще бъдат дълготрайни и на ниска цена. При нас вие заплащате само за реално извършени услуги за проучване, промяна кода на сайта, написване на текстове (копирайтинг), извършен линк билдинг и отчитане на резултатите и последващи от моментния резултат корекции на кампанията ви.

Някои от тези услуги за оптимизирането на сайт са: Seo копирайтинг, сео одит и оптимизация за търсачки, регистрация в търсачки, регистрация в директории, линк билдинг в социални мрежи, в блогове и микроблогове, в директории за статии и каталози, guest blogging. Какво трябва да знае потребителя?

Типове Seo оптимизация за търсачки

Според мястото на провеждане на работата по Seo оптимизацията на сайт seo-то се дели на два вида: Онпейдж оптимизиране на сайт и офпейдж оптимизиране на сайт (в сайта и извън него).

Предимства на On Page оптимизацията на сайт са че се постига гарантиран резултат, при това бързо и евтино. Недостатъците на Off Page оптимизацията са, че резултата идва бавно, скъпа е и е опасно да се извършва от непрофесионалисти.

On Page Seo оптимизация за търсачки – OnPage (вътре в сайта)

Вътрешната оптимизация на сайт (OnPage Seo) е обикновено оптимизиране на структурата, текстовете, урл адресите и html кода на уеб сайта така че всяка негова страница да се позиционира възможно най-високо в търсачките по естествен начин.

Ако се приложи самостоятелно, OnPage сео-то е подходящо за области и ниши с ниска до средна конкуренция. Забележете, че тази услуга не включва линк билдинг, което е най-скъпата част от оптимизацията и затова са възможни доста ниски цени.

Естествено, ниски цени не са възможни за областите с висока конкуренция като форекс, имоти, почивки, кредити, климатици, часовници, парфюми, туризъм, дизайн, хостинг, пари и доста други, включително почти всички англоезични ключови думи от по една и две думи. Там не може да се постигнат високи резултати само по този начин и е необходимо да се приложи оптимизиране в комбинация с линк билдинг услуги.

Off Page Seo оптимизация за търсачки, OffPage

OffPage Seo означава че се оптимизира извън сайта ви, работи се по други сайтове. Този тип Seo оптимизиране в комплект с правилно OnPage Seo оптимизиране дава още по-висок резултат, но е и по-скъп.

Линк билдинг в големи размери, публикуване на статии, прес релийзи, блог постове и постове в социални мрежи и други начини за популяризиране на сайта ви до изкарването му на първо място в Google. Можем да дадем отлични цени и за тази последна част от сео оптимизацията на сайтове.

3D Уеб дизайн предлага линк билдинг в над ХИЛЯДА Български сайта. Това е много подходящо за областите с висока конкуренция като пари, недвижими имоти, новини, почивки, туризъм, форекс, банки, кредити, хостинг, услуги, мебели, часовници, дрехи, климатици и други.

3D Уеб дизайн предлага link building в над 2000 англоезични сайта – това е правилната услуга ако желаете да класирате сайта си за ключови думи на латиница. От тази услуга имат полза и сайтове които са със съдържание само на Български език но се опитват да се класират за ирази които имат английски еквивалент.

Още видове оптимизация за търсачки:

Според начините на постигане на резултата и според начина на оптимизирането на сайта Seo оптимизацията се дели на три вида: Gray hat SEO, Black hat SEO и White hat SEO. Разликата е в това дали съответните методи са разрешени от търсачките и Google или не. С Black hat се означават забранените методи, с Gray hat – полу забранените, а White hat са позволените техники.

Други типове при Seo оптимизацията за Google:

Защо да не избирате seo фирма от един човек?

За да се оптимизира сайта ви и да се класира той в Google е необходима съвкупност от няколко неща: програмиране и изработка на сайта, дизайн, копирайтинг (писане на текстове в сайта и по други сайтове), вътрешна seo оптимизация, линк билдинг. Оптимизаторите работещи самостоятелно не могат да извършат дори половината от всичко това сами! Те просто прибягват до услугите на други фирми-посредници и просто ви товарят с по-високи цени. Тоест, поръчвате съмнителни услуги от посредник, а не от извора.

Защо нашата фирма има много клиенти за Seo оптимизация? Защо да избера 3D Уеб дизайн?

В България има много уеб дизайн фирми които могат да ви изработят уеб сайт. В България има и доста фирми за Seo оптимизация услуги които могат да ви класират в Google. В България има и фирми за уеб програмиране които могат да направят функционалност за сайта ви по поръчка. Защо, защо…. отговора е толкова прост:

Единствено нашата Seo фирма предлага уникалната комбинация от всички тези показатели!

Огромен опит в изработката на уеб сайтове (8 години, над 1200 уеб сайта).
Кампанията ви ще бъде планирана и ръководена от единия от трите най-добри seo оптимизатора в България.
Огромен опит в seo оптимизацията (над 8 години, над 2250 оптимизирани уеб сайта – seo портфолио)
Достъпни ниски цени. Ако цените ни не бяха ниски за резултата който получавате, нямаше да имаме всички тези клиенти в сео портфолиото си отгоре.
Ние сме един от най-големите разработчици в България разработващи с програмиране функционалности по поръчка за уеб сайтове. Продаваме ги не само в България, а и в цял свят от над три години. Защо това е важно: В много от случаите сайта ви няма как да е класиран в тройката на Google без програмирането на специфична за вашия уеб сайт функционалност.

Как можете да поръчате изработка на сайт или онлайн магазин от 3D Уеб дизайн?
Информация за това как изработваме сайтове и как изработваме онлайн магазини.

Имате още въпроси за услугите ни? Как можете да поръчате сео оптимизация за Google?
Отправете запитване за оферта за оптимизиране на сайт сега или се обадете на телефон 0898615736 за уговаряне на среща.