Топ ясновидката Малина Николова предрича хубава година за българите | bgbezgranici.com

8
Добави коментар
ditadita
ditadita

– Пловдивската пророчица е най-добрата българска екзорсистка у на
Вече десетилетие Малина Николова е сред най-търсените наши ясновидки от Южна България. Прогнозите й са изключително точни, а уменията й на екзорсист я прави търсена в разплитането на сложни житейски ситуации.
Популярната пловдивска гадателка се завърна от дълго турне в Гърция, Финландия и Испания, където накара скандинавци, гърци, руснаци и иберийци да се преклонят пред прорицателския й талант.
Малина Николова е четвъртата в рода си по женска линия, която има умея да разваля проклятия

и да връща щастието в живота.Макар да има друг семеен бизнес и никога да не е предполагала, че трябва да продължи пътя на известните си родственички знахарки прабабите Сабина и Дона, на майка си Станка, тя не може да върне върволицата от хора, които постоянно я търсят за съвет и помощ.
Малина Николова има хубава професия, великолепно семейство, майка е на две деца, но не обръща гръб на човешкото страдание, умее да сътвори чудото в живота на влюбени и бездетни. Може би затова потокът от хора при нея не спира, канят я да ясновидства и в чужбина на чужденци. Младата ясновидка Родена на студентския празник има зад гърба си завидна ясновидска кариера. Напоследък нашумя с дарбата си на екзорсист при няколко тежки случаи на обсебване, където и психиатрите не успяха да помогнат. Благодарение на нея доста семейства дочакват рожба, много разбити сърца намират утеха, десетки разделени семейства преоткриват щастието на брачния живот.
От малка има ясновидската дарба и никога не я смята за чудо. Цяла Златица гръмна, когато малката Малина предсказва инцидент с няколко местни момчета. Предупреждава ги, но някои не й вярват. Когато се струполва над главите им таванът на хижа “Свещи пласт”, започват да вземат думите й насериозно. „Като всеки млад човек съм правела за себе си други планове и не съм предполагала, че ще ме търсят хора заради ясновидството ми и наученото от бабите да помагам в заплетени ситуации. С мъжа ми имаме семеен бизнес, но хората ме знаят от години и не спират да ме търсят. Пропътуват цялата страна, канят ме в чужбина.”
– Какво е необходимо, за да проникнеш в бъдещето и миналото на човека?
– Нищо не искам да знам за никого. Не задавам въпроси. Трябва ми само собственото име и навършени години. Виждам нещата в мен, глас ми дава информацията как и какво може да се направи. Всички важни моменти в моя живот съм ги видяла на сън. Бях ченичка, когато сънувах бъдещия си съпруг. Узнах, че ще напусна родното си място, колко деца ще имам. В началото имах проблем със забременяването и лекарите не можеха да открият причината. Сънувах, че трябва да ида на Кръстова гора, да преспя там и да дам курбан. Направих го и ми се родиха Даяна и Василка.
– Мнозина те търсят при негативни влияния, проклятия, уплах?
– Мога да помогна. Старите хора в родния ми град още говорят за способностите на моите прабаби. От тях знам забравени в миналото практики. Често чужда намеса възпира щастието и почерня живота на хората. Независимо как ще го нарекат – прокоба или магия, те съществуват. Виждам ги. Родовото проклятието е много тежко и се предава от поколение. Трудно се премахва. Осъдително е, че се правят магии. Не може никой да чертае съдбата на околните. Бог дава и взема. Има хора, които имат тежка съдба, а не магия. Те гтрябва да се примирят и да носят кръста си. Но когато нещастията са плод на странични намеси и не са по Божия воля, а под чуждо влияние, трябва да се премахнат.
Какво очаква България?
– Очаква ни мирна и добра година. Началото на февруари ще е по-студено, но това е нормално за сезона. Финансовата криза продължава и ще се усеща до средата на 2011 г. До края на годината ще е приключила и ще се повишат инвестициите в повечето сфери. Поскъпване ще има, но ще е плавно, без резки промени.
Правителството изкарва мандата си благополучно. Ще има отзовани посланници, но и такива, които запазват постовете си. Следващият президентът ще е от ГЕРБ. Предстоят промени в министерства – от 3 до 5 човека ще се сменят, но са заместници, а не министри. В здравеопазването ще се направят кардинални реформи, които са за добро. Значими ще са кречките в тази област. Първанов не продължава в политиката след изборите на висок пост.
Въпреки атаките, министър Дянков ще продължи. Има силен характер и способности. Министър-председателят Бойко Борисов води страната към просперитет – твърдо и сигурно. Няма посегателство над него. Касим Дал ще има бъдеще в политиката. РЗС и Яни Янев са пред залязване. След това Народно събрание нямат бъдеще – нямат почва под краката си. Провокациите, свързани с Алексей Петров ще продължат. Няма да се върне в затвора, но няма и бъдеще в политиката. Около него нещата ще се затегнат.
За президента Първанов и движението АБВ нещата не са толкова оптимистични, както им се иска.
Около Румен Овчаров нещата са заплетени. Виждам процес. Преговорите за АЕЦ „Беляне” продължават в благоприятна за страната ни посока. Договорът ще се сключи с по-добри за България клаузи.
Очаква се леко земетресение в края на февруари. Наводнения също ще има, но ще са локални и не по-опасни от предходните.
Виктория Милчева
ЗА КОНТАКТИ:
МАЛИНА НИКОЛОВА
0884/507 335 ,0889/333 750