За нас – Пен Силует – Производител

4
Добави коментар
pensiluet
pensiluet

За нас

  „Пен силует” е създадена през април 1990г. в гр. Пловдив и дълги години е водеща в производството на детски официални и ежедневни облекла за деца от 0 до 12 годишна възраст. В течение на своята работа  фирмата разширява и допълва своето производство с допълнителни артикули и аксесоари. Придобиването на  собствени производствени бази за шев, ситопечат, бродерия и др., прави  „Пен Силует” още по-конкурентно способна във всички сфери от своето производство.
 
В момента екипът на „Пен Силует” се занимава с изработка и проектиране на различни видове облекла и аксесоари. Облеклата, които произвежда и предлага фирмата са много и разнообразни.

 Голямото разнообразие от облекла и аксесоари, произвеждани от „Пен Силует”  може и да вземете под наем.
 
За Ваше улеснение „Пен Силует” разполага с магазин за народни носии, карнавални костюми под наем, сценични костюми под наем и други.
Предлагаме  рекламни чанти, сувенири, шапки и други аксесоари. Върху всички облекла и аксесоари могат, пожелание на клиента,  да бъдат поставяни лога или други надписи от щампа или бродерия (брандиране).
Аксесоари за мажоретки :
-помпони за мажоретки, батони за мажоретки и други.

 Екипът на фирмата, може да Ви предложи дизайнерски решения за произвежданите и рекламирани от Вас стоки и услуги, като Ви гарантира оригиналност и функционалност на изработените от нас облекла и аксесоари.

Фирмата работи по редица проекти от МОН и ЕС  за училища, читалища, общини и други.

Проекти за ученически униформи, народни носии, сценични костюми, карнавални костюми, мажоретни костюми, исторически и други.

 

ОНЛАЙН
МАГАЗИН за карнавални костюми, ученически униформи, народни носии,
мажоретни костюми и аксесоари, облекла за танц и други.

Google+ страница