Безплатни обяви: Как да пуснем бързо и лесно безплатна обява в интернет

1
Добави коментар
Obqvi
Obqvi

Има няколко основни стъпки при публикуването на безплатни малки обяви в интернет.
1. Заглавие
2. Съдържание
3. Снимки
4. Контакти
5. Цена
6. Парола
7. Код за сигурност

Заглавие

То трябва да е кратно, точно, да се чете лесно, бързо и да вниква в конктретиката на обявата, за която се отнася.

Съдържание

За да задържиш вниманието на потребителя точно върху твоята обява, съдържанието ти трябва да предоставя необходимата информация точно толкова, колкото потребителя да осъществи някакъв контакт с теб, но да и засити първосигнално възникналите му въпроси. То не трябва да представлява суха информация за продукта/услугата, а трябва да е поднесено с лек приятелски привкус, за да вдъхва на потребителя сигурността за сключване на сделка точно с теб.

Снимки

Ако искате повече потребители да прочетат обявата Ви, то тогава задължително трябва да качите снимки на продукта, който предлагате.

Контакти или форма за контакт

Как потребителя да се свърже с Вас ? Това го избирате Вие спрямо опциите, които предлага даденият сайт – телефон, на адрес, скайп, мейл адрес и т.н.

Цена

Хората са го казали „всяко нещо си има определена цена“. Затова и Вие трябва да напишите цената на това, което предлагате. Тя трябва да е реална или поне близка до нея, защото потребителят може да сметне, че е излъган при един последващ контакт.

Парола

Ако в сайта, който публикувате обявите си нямате регистрация, то задължително си пишете паролата на обявите. Ако в последствие има някаква промяна в съдържанието, количеството или цената на продукта/услугата, която рекламирате чрез обява, то това е единственият вариант да промените обявата си.

Код за сигурност

Кодовете за сигурност се слагат да предпазят потребителя от публикуването на множество безмислени текстове от страна на спам ботовете.