Най-страхотните дупета!

3
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Те стават влажни сънища за милиарди мъже…

Казвали сме ти много пъти, че сме по-скоро дупемани, отколкото цицомани! Също доста често те информираме кои именно женски задни части ни се струват апетитни. Е, сега сме ти спретнали цяла колекция с такива, пише   men.bg.

Бийонсе определено не ни е най-любимата на света, но когато се заговори за дупета, логично веднага изниква нейното име!

Бруук Бърк е онази адски апетитна моделка, която беше и водеща на риалитито „Rock Star INXS“. Ако не си спомняш, легендарната австралийска банда си избра именно чрез въпросния формат нов вокал, J D Fortune, който после изгони заради дрога, а после и прие отново в редиците си. Но Ние гледахме предимно Бруук!

Кармен Електра ни е мокър сън от доста годинки. А Денис Родман и Дейв Наваро (от Jane’s Addiction) са били част от нейния сексуален опит. Надяваме се да демонстрира способностите си и пред нас, а ние обещаваме, ако не се справи добре да я напляскаме. Ако се справи – също!

Дупето на Ева Лонгория изобщо не е като на отчаяна съпруга. Адски вървежната мадама може и да не ни прилъже да се оженим за нея, ама определено бихме я уважили няколко хиляди пъти!

Фърги е онази секси и с прекрасно дупе причина наистина да се кефим на Black Eyed Peas! И не само дупето, има бааахти телцето…

Тази снимка на Джесика Алба е от края на миналата година и ние добре я помним, защото задните й половинки почти докараха инфаркт на един колега, който се задави с кафе и се заля подобаващо!

Всички разправят как приказната Джесика Бийл имала прекалено широки рамене, твърде релефен корем и т.н., а никой не обръща внимание ан съвършеното й дупенце! Shame on you!!!

Кейт Хъдсън не била във форма, така ли?! Виж тези две стегнати и прекрасни полукълбенца и после пак ще си говорим!

Другият легендарен женски задник – Шакира, Шакира… Заради нея бихме се прежалили да чуем някой автентичен кючек (ама не родните shits), за да погледаме онова специфично гюбекчийско поклащане…