КОРЕКТ ПРОЕКТ ООД – Управление на Проекти, Строителен Мениджмънт, Инвеститорски Контрол

2
Добави коментар
nini_georgieva
nini_georgieva

 

В началото на всяка инвестиционна идея е необходим специалист, който да ви запознае с особеностите на Вашите бъдещи начинания и да Ви последва в предстоящите етапи на строително-инвестиционния процес. Трудната икономическа ситуация, кризата в строителния отрасъл и наличието на голям брой фирми на пазара, създава една несигурност в Клиента. Професионалната консултантска помощ е изключително важна за да се:

изясни инвестиционното намерение
запознае Клиента с тенденциите на строителния пазар
планира и бюджетира строително-инвестиционният процес в реални измерения

Добре планираната инвестиция и правилният партньор са гаранти за Вашия успех!

Корект Проект е компания, посветена на управлението, консултантските услуги и пълното обслужване на строително – инвестиционни проекти. Основните предимства на нашата компания са удовлеторяване нуждите на Клиента, предлагане на качествено обслужване и компетентни решения. Ние работим в динамична среда с гъвкавост, бързина и високо качество при реализацията на инвестиционната програма на Клиента. Корект Проект прилага най-новите методи при управлението на проекти и предлага иновации за тяхното изпълнение.

 

 
Нашата мисия е да предоставим професионални консултантски услуги в областта на управлението и пълното обслужване на строително – инвестиционни проекти съгласно нуждите на нашите клиенти, следвайки продуктивен и креативен подход, при който се цени трудът и мнението на всички участници в проекта.
 

 

Натиснете ТУК за да прочетете корпоративния профил на фирмата (формат PDF ).