Идеи за обзавеждане на трапезария

13
Добави коментар
lucynda
lucynda

Идеи за обзавеждане на трапезария

01.03.2011 г.

Вижте няколко идеи за обзавеждане, които могат да Ви вдъхновят при избора Ви на цвят и стил за Вашата трапезария.

Пролетна свежест

Накарайте трапезарията Ви да оживее, като използвате свежи пролетни цветове. Леките розови акценти  перфектно се съчетават със зелената стена и със синьо-зелените тонове на тапицираните столове. Нежните флорални мотиви  на покривката и завесите  допълват  пролетното настроение в стаята.

Романтични розови нюанси

Просторните помещения  обичат цветното обзавеждане. Различните нюанси на розовия цвят могат прекрасно да се комбинират както един с друг, така и с нежни бели тонове, така че интериорът в трапезарията Ви да е приятен и уютен. Ако към него добавите и рустикална дървена маса, полилей със стилни орнаменти и цветни аксесоари, които да придават дават на трапезарията Ви домашен комфорт, то той ще добие напълно завършен вид.

Северен бриз

Интериорът на тази трапезария отразява свежестта и спокойствието на скандинавския стил на обзавеждане. Изчистен и семпъл дизайн, изтънчен мебели, топли цветове – всичко това способства са създаването на приятно настроение и спокойствие.

Игра на цветове

Съчетанието на няколко цвята в интериора му придава жизнен и радостен вид. Мебелите са изработени от масивен червено-кафяв дъбов материал, което прибавя към интериора усещането на топлина и уют. Столовете са тапицирани в зелена и червена материя, която контрастира на жълто боядисаната стена.

Луксозен стил

Този интериор се отличава с едновременното съчетаване на луксозен дизайн и уютна атмосфера в модерна трапезария. Стилната маса, изработена от дъбов материал, и столовете с плетени облегалки са в стилен унисон с акрилните ретро полилеи и рафтовете със стъклени витрини. А цветовото съчетание на червени и оранжеви нюанси прибавя към атмосферата чувственост и топлина.

Ретро възраждане

Свеж и динамичен интериор: трапезарията пресъздава ретро стил от  шейсетте години. Тук стилните бели мебели, изработени от сив  алуминий и хром, отразяват светлината, а ярките и енергични червени акценти прибавят  топлота и бодрост към атмосферата на  интериора.

Образцова трапезария  

Интериорът на тази трапезария впечатлява с нетрадиционния цветови подбор, нетипичен за подобен вид пространство. Черно-белите декоративни акценти изглежда  много добре пасват на стила на трапезарията. Оригиналните орнаменти в класически цветове  придават на интериора индивидуалност и елегантност.

Елегантен комфорт

Интериор с дъх на кафе. За обзавеждането на тази трапезария са избрани меки и топли цветове – кафяво, бежово и бяло. Стенните чинии са оригинална декорация, която разчупва всеки интериор и го прави по-интересен и завладяващ. Салонните столове в нео бароков стил, съчетани с бялата рустикална пейка, и модерният елегантен полилей се комбинират в микс от стилове, за да се получи крайният резултат – фантастичен интериор на трапезария.

Естествена красота

Провинциалният стил на тази трапезария впечатлява с усещането за комфорт, което излъчва. Рустикалната дървена маса, направена от дъбови дъски, изпъква със своя дизайн, а плетените столове, наредени около нея, придават завършеност на интериора.

Семейна среща

Чудесна трапезария, която разполага с достатъчно пространство, така че да има достатъчно място за всеки един от семейството. Белите  дървени мебели са доминантни и придават рустикален стил на интериора. Могат да се поставят красиви акценти, като се прибавят цветни аксесоари и пъстри цветя.

Източник: livingathome.de
Посещения: 5304