Гага ражда в новия си клип /видео/

4
Добави коментар
krisi_d
krisi_d

вторник, 1 мар 2011 г. 14:47 ч.

снимка: БГНЕС

В началото на кариерата си Лейди Гага беше определяна като ексцентрична, екстравагантна, новаторка, а сега някои хора я намират за плашеща. Изглежда нейната шокираща работа им идва в повече.

Видеото към последната й песен Born This Way беше реализирано преди няколко дни. В клипа, който може да се определи отново като изключително различен от това, което сме свикнали да гледаме, Гага симулира раждане. Освен това се прави и на Мадона от времето на албума й Erotic.

Клипът е дълъг повече от 7 минути и в началото Гага дава дълги и подробни обяснения какво всъщност се случва. Тя се представя като майката чудовище, която ражда. Следват приказки за извънземните и новата раса, която главната майка, тоест тя самата, създава.

Видеото определено е провокативно, Лейдито отново танцува полу гола, със солидно количество грим по себе си. На лицето й се забелязват рогово израстъци, които са част от сценичните костюми, с които тя се появява навсякъде в последно време, което е гениален PR ход.

Албумът на Гага продължава да набира скорост е музикалните класации, а как ще бъде прието видеото към Born This Way предстои да видим.