25-те държави с най-секси жени (снимки)

56
Добави коментар
StephenFen
StephenFen

събота, 5 мар 2011 г. 10:51 ч.

Хората по принцип не твърдят, че колко секси е една страна се определя по броя на горещите супермодели, които тя „произвежда“, но нашите приятели от Guyism – да. Вижте класация на 25-те държави, дарили света с най-красивите жени на модните подиуми!

Дори да оспорвате точната подредба – все едно, нито ние, нито момчетата от Guyism държим тя да е точно такава и бихме приели вариации… освен когато се отнася за някои от наистина любимите ни страни, в които имаме високо качество, огромно количество мацки и манекенки, които са и актриси. Там просто критика не търпим.

Място №10 – Колумбия

 

Повечето хора познават Колумбия като предимно като страна с огромен нелегален износ. Всъщност обаче и легалният й износ на красота е доста висок – модели като Сандра Валенсия, Мелиса Жилардо, Карла Оса и Карън Карено примерно отвсякъде могат да бият заслугите на кокаина. А, не забравяйте и Шакира и дупето й.

 

 

 

 

 

Място №9 – Аржентина

Втората по население страна в Южна Америка има божествени красавици, а хората твърдят, че с тях можело да се води и интелигентен разговор. Примери – Белън Родригез, Лули Фернандез и Каролина Ардоайн.

 

 

 

 

 

 

Място №8 – Гърция

Малко завиждаме, че южната ни съседка влиза в класацията на Guyism, а ние – не, но трябва да признаем, че момичета като София Георгу, Катерина Стикуди и Олга Фармаки си го заслужават. Певицата Деспина Ванди също заслужава да се спомене, а авторите на класацията отбелязват и Кристина Мустака, която обаче ние ще пропуснем деликатно.

 

 

 

 

 

 

Място №7 – Русия

Шефката на бившия Съветски съюз е най-отзад в ТОП-10, но предстои да покажем и суперкрасиви литовки, украинки, беларуски девойки… А и рускините може да са чак седми, но си имат Ана Вялицина, Наталия Водянова, Ирина Николаева, Валентина Желяева и, естествено, Анна Курникова.

 

 

 

 

 

 

 

Място №6 – Испания

Вероятно има някакъв проблем със средиземноморието, щом на Иберийския полуостров са се родили жени като Шейла Маркес, Естефан Люк, Кира Миро, Елза Патаки. За Пенелопе Круз въобще няма да говорим, но не е чудно, че Уди Алън си я е избрал за любимка.

 

 

 

 

 

 

Място №5 – Мексико

Вярно, че половината жени тук се казват Мария, но са тоолкова красиви! Патрисия Навидад, Нинел Конде, Синтия Уриас, Химена Наварете, Елса Бенитез, Марисол Гонсалез. Освен това Мексико е родината на една от трите ни най-любими актриси изобщо – Салма Хайек.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Място №4 – Англия

Тук не сме твърде съгласни с авторите на класацията. Вярно, че Кели Брук, Ела Либерачи, Черил Туиди, Наоми Кембъл, Елизабет Хърли и Кейт Бекинсейл не са за изхвърляне, но чак пък четвъртото място?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Място №3 – Австралия

Челната тройка се открива от австралийките. Джесика Харт, Миранда Кер, Дженифър Хокинс, Емили Скот, Джесика Гомес, Софи Монк, Ел Макферсън, Кайли Миноуг и Лаура Дундович (абе, не е толкова готина, но името е култово) – само малка част от секси-потенциала на континенталната държава.

 

 

 

 

 

 

 

Място №2 – САЩ

Подгласниците от Щатите са тук основно заради седемте титли Мис Вселена (плюс още пет от донесени от пуерториканки). Естествено, съгласяваме се, но по други причини. И те са: Тайра Бенкс, Бруклин Декър, Джесика Алба, Холи Бери, Скарлет Йохансон, Ева Лонгория, Меган Фокс, Ева Мендес (тя май си идва от Мексико, но хайде), Оливия Уайлд, Никол Шерцингер и Джесика Бийл. Точно 11 ги броим.

 

 

 

 

 

Място №1 – Бразилия!

Все пак над 25 от моделите на „Виктория Сикрет“ са бразилки. Алесандра Амбросио, АДРИАНА ЛИМА!, Жизел Бюндхен, Изабел Фонтана, Лизала Монтенегро (ударението на личното й име не е там, където изглежда на пръв поглед), Камила Алвеш, Ана-Паула Араухо, Флавия де Оливейра… Мда, предполагаме, че чак до вас стига цъкането ни с език.

Останалите от ТОП-25… Понеже вече минахме мексиканки, колумбийки и бразилки, другите само ще ги загатнем. Канадките Линда Еванджелиста и Мелиса Форд, но и Нина Добрев, или както ние си я знаем – Нина Константинова Добрева (родена е в София и да, това е българската следа в класацията!); италианките Елизабета Каналис, Федерика Пелегрини и Моника Белучи; холандката Лара Стоун, чехкините Каролина Куркова, Петра Немцова и Алена Середова; южноафриканките Чарлийз Терон и Кандис Бушер; няколко индийки с трудни имена (сред които личи Айшваря Рай); украинките Мила Йовович, Олга Куриленко и Ани Лорак; шведките Фрида Густавсон и Виктория Силвстед; полякините Евелина Олзчак и Аня Рубик…

От 20-о място надолу пък са Германия (Хейди Клум и Франциска Кнуп), Португалия (Клаудия Виейра), Франция (Констанс Яблонски, Дженифър Ламирак и Нейоми Леноа), Румъния (Диана Думитреску, Андреа Мантеа), Венецуела (Стефания Фернандес и Даниела Наваро) и на опашката е Дания – Луис Педерсен и Хелена Кристенсен.