Разнообразни дизайни на холни маси

14
Добави коментар
lucynda
lucynda

10.03.2011 г.

Холните маси са важна част от интериора на Вашия дом. Те се различават по редица характеристики, като размер, големина, дизайн, материал на изработка и дори цвят. Ето няколко модела холни маси, които са с разнообразни дизайни.

Холна маса “ Бразилия“

Този модел холна маса впечатлява със семплия си и красив дизайн. Изработката  позволява вариативност при избора на материал –  дъб, бук или бреза.

Холна маса “Процеп“

Привлекателният и нестандартен дизайн на масичката, изработена от масивно дърво, позволява съхранението на множество декоративни и практични аксесоари. Масичката се състои от три нива, а в централната й част има овален процеп, който е идеален за поставянето на висока и стилна  ваза.

Холна маса “Ротор“

Холната маса предизвиква силен интерес поради абстрактния си дизайн. Тя е съставена от три въртящи се плота, които могат да бъдат лакирани или покрити с цветен фурнир. Тази мебел има практични приложения, тъй като осигурява необходимо място за повече хора около нея.

Холна маса “ Цвете“

Плотът на масичката е във формата на цвете, а цветът можете да го определите Вие, в зависимост от нюансите на Вашия интериор. Малката масичка е чудесна и кокетна мебел дори и за по-малки помещения.

Холна маса от стъкло

Прозрачното стъклото, от което е  направена масата, придава на интериора Ви по-семпъл вид. Този вид масичка може перфектно да се съчетае с мебели в тъмни нюанси.

Функционална холна маса

Функционалният дизайн на масичката включва  отделени сектори за съхранение на различни аксесоари и регулируеми панели, който позволяват на масичката да се разгърне.

Практична холна маса

Този модел холна масичка е с изключително опростен и в същевременно практичен дизайн. Състои се множество малки шкафчета, разположени под плота. Този модел има две разновидности –  в бял ламинат и бамбук .

Холна  маса “ Дъска“

Типично в минималистичен стил – опростен и елегантен дизайн. Масичката се състои от плот, които е монтиран върху три крачета. Масичката е лека и лесно преносима. Подходяща е както за хола, така и за терасата.

Холна маса от три части

Стилен и екстравагантен дизайн – изработената от алуминий масичка всъщност включва три елемента – други маси, които са по–малки и при плътното им нареждане, се създава впечатлението, че са степенувани и са сложени една под друга. Различните височини на масата я превръщат в интересна мебел, която впечатлява с нетрадиционен стил.

Холна маса “ Qvarto L10L“

Хубава и лека, холната маса е изработена  от шперплат с бял ламинат, а крачетата й са от хромирана стомана.