Ева Луна (Eva Luna) – TVTV.bg

58
Добави коментар
lex0tan
lex0tan

От красивата селска обстановка до луксозното имение на богато семейство и прекрасните офиси на преуспяваща рекламна агенция, теленовелата проследява бурната романтичната връзка между красивата Ева Госалес и Даниел Виянуева, преуспял рекламен агент.

Ева се запознава с Даниел и неговия най-добър приятел Леонардо на полето, където тя работи временно, за да подпомогне финансово семейството си. На следващия ден баща й е блъснат от кола и убит, а шофьорът избягва от мястото на изцидента. Тези две събития са свързани по начин, по който Ева дори не може да си представи.

Опустошена от скръб, Ева се заклева да намери човека, отговорен за смъртта на баща й. В същото време Леонардо, очарован от красотата на Ева, й предлага постоянна работа – да се грижи за неговия болен баща, дон Хулио Арисменди, в имението им. Понеже няма пари тя е принудена да приеме.

Това решение бележи началото на вълнуваща история, пълна с интриги и изненади. Даниел, който е сгоден за сестрата на Леонардо Виктория, става защитник на Ева, след като двамата с Леонардо правят облог. Леонардо се обзалага, че ще съблазни Ева, а пък Даниел, че тя никога не би се хванала в капана на Леонардо. Въпреки отношенията му с Виктория, Даниел несъзнателно се влюбва в Ева и тя чувства същото. Но Леонардо отчаяно желае да спечели облога, затова разделя Ева с Даниел, като прави така че тя да повярва, че Даниел е бил шофьорът, който е убил баща й, а в действителност Леонардо е истинският виновник, който в същия ден е заел колата от Даниел. Ева е ужасена и отказва и  да има нещо повече с Даниел.

По време на престоя си в имението на Арисменди Ева е унижавана от ревнивата Виктория и злонамерената й майка, но установява тясна връзка с дон Хулио, който я обича като родна дъщеря. След като дон Хулио инсценира собствената си смърт, Ева напуска къщата и всички свързани с нея…и с помоща на дон Хулио, сега с нова самоличност, тя се завръща напълно различна като зашеметяващия модел на име Луна, която е наследник на богатството на Арисменди, оставено по волята на дон Хулио.

Сега начело на рекламната агенция на Арисменди, където Даниел също е собственик, Ева/Луна ще открие, че Леонардо я е измамил и Даниел не е убиецът на баща й, както тя е смятала. Но не е ли твърде късно за тяхната любов?

 

Превод: Stefania