След ухапване от паяк – 4 часа ерекция!

23
Добави коментар
biliana
biliana

Учените смятат, че един бразилски паяк скитник може да бъде полезен за поддържането на сексуалното здраве, тъй като неговото ухапване причинява ерекция, която продължава 4 часа.

Изследователите от Медицинския колеж в Джорджия вярват, че отровата на бразилския паяк скитник може да доведе до създаване на ново лекарство за еректилна дисфункция.

„Това е добра новина, защото знаем, че някои пациенти не реагират на конвенционалната терапия. Това би могло да бъде алтернативно лечение за тях „, смята д-р Кения Нунес,главен специалист в изследването за ефекта от отровата на въпросния паяк. Тя казва, че отровата действа на различен начин по отношение на Виаграта.

Нейното проучване, публикувано в списанието за сексуална медицина включва и експерименти с мишки, които са имали тежки еректилни дисфункции.

„Токсини се нормализират еректилна дисфункция при мишките. Когато този паяк ухапе човек, се появяват различни симптоми, включително и ерекция, която продължава 4 часа „, казва Нунес.

Въпреки това, необходими са допълнителни изследвания. Други странични ефекти могат да включват загуба на контрола върху мускулите, силна болка, трудности с дишането и дори смърт.