няколко минутки релакс. . . . :: Ах, мъжете. . .

42
Добави коментар
morskibriz
morskibriz

14.03.2011 09:36 –
Ах, мъжете…

Понякога мъжете просто искат да те вържат за леглото… Любовта е нещо прекрасно. ……….Но-

Сексът е нещо далеч по-сигурно и осезаемо.
Както се казва – можеш да го пипнеш. Ама наистина можеш да го пипнеш…

………….Момчета, ако искате нещо-
просто го кажете  🙂

Чели сме „Приказки от Хиляда и една нощ“ и не ни вълнува осъвременената версия.

Мъжете обаче не разбират това и продължават любезно да се опитват да замаскират естественото желание за секс, обличайки го в сърцераздирателни истории.

Ето петте най-често срещани от тях:

1. Имам си приятелка, но ти си наистина една много специална жена за мен. Ти си различна… може да се видим довечера, нали?

Мдааа. Коя жена не се ласкае да знае, че един мъж я предпочита не само пред всички останали жени, ами и пред тази, на която се е врекъл – дали в брак, връзка или нещо друго… няма значение.
Гъделичкащо е. Пък и е ужасно романтично. Докато не разбереш, че ти си различна, както още 20-ина жени до момента. Това разбира се – след няколко нощи и след като разбереш, че не си достатъчно „специална“, че да зареже другата мацка.

2. Не съм на такъв етап от живота си. Искам да опознавам света. Не мога да се отдам пълноценно на връзка… но може да се видим довечера, нали?

С други думи „Искам да имам колкото се може повече бройки в черния тефтер преди да сглупя и да обещая на някоя жена вярност…“ 
Пич, дреме ми какви са ти бъдещите творчекси планове. Ако искаш отиди в третия свят и си направи харем, ако искаш си вземи девственица, ако искаш всяка вечер си викай проституки – това мен не ме касае.

3. Излизам от дълга връзка. Много съм чуствителен в момента и имам нужда да бъда сам… но може да се видим довечера, нали?

Да ни убедите в това е равносилно на успеха да ни убедите, че ако един мъж е влюбен има значение цвета на левия чорап на избраницата, по коя улица е минал до дома й,  от колко дълга връзка е излязъл…Или искаш някого или не.

4. Не си ти, аз съм. Ти си прелестна, заслужаваш нещо по-добре от мен. Познавам се много добре и знам че ще те нараня… но може да се видим довечера нали?

Едно от най-любимите. Минава за много кавалерско, но всъщност не е. Един вид младежът поема вината, видиш ли, той е отвратителен и те спасява от себе си. Колко мило.
Всъщност ти отнема възможността да го намразиш, вдигайки малка прекрасна броня срещу нападките по негов адрес – аз не исках, аз знаех че ще оплескам всичко…
Уж си признава. Уж е ангел пазител. Но ангелите пазители не те канят на късня вечеря в тях, нали?

5. Намери си момче на твоята възраст. Имаме голяма разлика  и виждаме света по различен начин… но може да се видим довечера, нали?

Йеп, годините не пречат да излем вечерта заедно……
Но видиш ли, имало много неща, които не съм видяла, не съм открила, не съм почуствала. Или обратното, ако той е по-младият.
Възрастта не гарантира, че единият е по-умен от другия. Или е преживял повече. Възрастта не гарантира дори, че единият прави по-добър секс от другия.
Просто е удобно и безмислено извинение.

Със съкръщения от:  http://www.webcafe.bg/id_1992448516_5_lyubezni_nachina_da_ti_kajat_che_iskat_ot_teb_samo_seks

Още по темата
„Защо мъжете искат секс, а жените се нуждаят от любов „

Автор:  Алън и Барбара Пийз 

Издател:  Сиела