Джейд Юън от Sugababes позира за „Miss Ultimo“ в ежедневно бельо и тигрови кецове

5
Добави коментар
kocet
kocet

Мис Юън представи 2 комплекта – един в бяло и един в сиво, като за последния краката й бяха обути в черни чорапки с дантелки и…

Кой казва, че не може да се направи фотосесия на бельо, ако си обут в любимите си кецове?

Звездата от Sugababes – Джейд Юън изпробва една необичайна формула, позирайки в нова реклама за бельо на „Miss Ultimo“, пише „Дейли мейл“.

Певицата показа ежедневната линия на марката, която излезе в продажба от 8-ми март.

Мис Юън представи 2 комплекта – един в бяло и един в сиво, като за последния краката й бяха обути в черни чорапки с дантелки и тигрови кецове.

Компанията обясни, че линията – част от колекцията пролет-лято, обещава да е винаги на мода и да осигури нужния комфорт за през деня.

Мишел Мон, създателят на Miss Ultimo отбеляза:

”Джейд изглежда неотразимо в новата линия и доказва, че ежедневното бельо може да бъде не по-малко секси и стилно.”

Тя пък добави:

„Линията е стилна, семпла и подходяща за ежедневието – страшно удобна и с много приятен допир върху кожата.”

Джейд, чийто приятел е звездата от EastEnders – Рики Норууд, дължи невероятната си фигура на миналото си като танцьорка и постоянно препълнения й график като част от Sugababes.

Тя споделя обаче, че първоначално се е колебала дали да се захване с рекламната кампания на бельо.

„Не съм си представяла, че ще рекламирам бельо, но винаги съм била голям почитател на марката „Miss Ultimo“ и на Мишел, така че нямаше как да откажа на подобно предложение. Бях много поласкана от него.”

Певицата даде и ценен съвет на дамите:

„На първо място трябва да се уверите, че носите правилния размер. Докато не бях поканена да рекламирам „Miss Ultimo“ и ми взеха мерки, не знаех, че нося неподходящ. А когато бельото ти е по мярка, това прави силуета ти по-добър и ти дава по-добро усещане за комфорт.”

В разговор за съвместната си работа с „Miss Ultimo“, Джейд сподели:

„Аз съм пристрастена към модата, така че да съм част от дейността на марка за бельо, която диктува модните тенденции е много забавно.”

Мишел Мон добави: „Джейд има красива, спортна фигура и притежава вътрешен усет за мода, а на нас точно това ни трябва.”

„Тя олицетворява нашата концепция по отношение на стил, одухотвореност и енергичност. Много сме щастливи да я имаме сред нас.”

hotnews.bg

14/03/2011