Плодовите статуси във facebook

15
Добави коментар

Home » Интернет » Плодовите статуси във facebook

Pepo | Мар 16, 2011 | 7 коментара

Преди около 10-15 дни из facebook профилите на женската половина от потребителите бяха забелязани странни кратки статуси. Странното беше, че това наистина бяха само статусите на жените. Веднага заподозрях конспирация, в която дори и моята приятелка не пожела да ме просвети. В Интернет нищо пък не намерих, а и Туитър не беше от голяма помощ, защото се оказа, че дори не всички жени от Туитър бяха получили такова съобщение. И все пак ми замириса на играта с цветовете на сутиените от миналата година.

Все пак ще пазиш една тайна, ще пазиш една тайна, но колко да я пазиш!?

На 5 Март  лорд Скруч пусна първата новина по разгадаване на “великата” загадка. *Бе добре, че го направи, че 3 дена не бях спал от напрежение хахахахахаха* Ето какво писа той: “@donpepone Това с плодовете се оказа за това дали са във връзка или не“. Така започна всичко, а не след дълго получих и въпросното съобщение, което съм публикувал по-долу. Разбира се поради проблеми със сайта едва сега го пускам, но не мисля че съм закъснял толкова От кой го получих няма да ви кажа, но нека подскажа, че скоро ще сложа линк към сайта й

Ето и самото съобщение:

Ние играем една игра. Някой предпложи ние, момичетата, да направим нещо специално, за да помогнем с ограмотяването относно рака на гърдата. Лесно е и бих искала да се присъединиш към нас и да ни помогнеш да го разпространим. Миналата година беше относно това да пишем цвета на сутиена, който носим, на статуса си и оставихме мъжете да се чудят със дни защо пишем произволни цветове на статусите си. Тази година е относно статуса ти на обвързване. Ще заявиш какъв е твоя като поставиш един от кодовете по-долу. Запомни – не слагай това съобщение на статуса си, само изпиши думата, която отговаря на твоето положение в статуса на профила си. След това копирай и изпрати като съобщение този текст на всичките си приятелки жени във фесйбук.
Боровинка – необвързана
Ананас – сложно е
Малина – аз съм жена тип “пипам и бягам”
Ябълка – сгодена
Череша – обвързана
Банан – омъжена
Авокадо – аз съм “другия”
Ягода – не мога да открия правилния
Лимон – иска ми се да бях необвързана
Грозде – искам да се оженя.

Не знам кой са тези “ние”, но играта ми допадна, а и каузата е добра. Това което макар че не разбирам е как това точно работи за повишаване на ограмотяването за рака на гърдата, но то не ми е и работа.

И така драги мъже, ако и вие като мен не сте се наспали през последните дни, то дано тази статия ви помогне в тази посока. Ако искате сеир може да сложите някой от плодовете във вашия статус

Лек ден от мен.

Категория: Интернет

Тагове: facebook, социални медии