Face to Face – Ермано Шервино

5
Добави коментар
dmlopez
dmlopez

Буквално минути преди грандиозното ревю в Шератън протече нашия разговор с  дизайнера на прочутия италиански лейбъл Ermanno Scervino, но за сметка на това бе изключително приятно и за двете страни. В цялата backstage суматоха успяхме да научим малко за вдъхновението на колекция есен-зима 2008 и новия бутик на марката в София.

В ексклузивното интервю за ViewSofia Ермано Шервино сподели още и прекрасните си впечатления от България и най-вече от българските модели.

VS: Как сте?
Ермано Шервино:

Добре, малко напрегнат, но иначе съм добре.

VS: За първи път ли сте в България? 
Ермано Шервино: Да, за първи път.

VS: Как Ви се струва? 
Ермано Шервино: За малкото време, което имах да разгледам, видях приятни неща. Харесва ми.

VS: Какво Ви накара да отворите бутик и в София? 
Ермано Шервино: Както знаете Източна Европа се развива все по-бързо, а търсенето на висок клас мода е все по-високо. Скоро отворихме бутици в Москва, а сега решихме да направим и бутик тук в София. Вие имате доста световни марки и колкото и да е учудващо, луксозният сектор в България е добре развит. Смятам, че тук ще имаме успех.

VS: Казват, че българките са най-красивите жени, Вие на какво мнение сте?
Ермано Шервино: О, да!. Вие как мислите, като гледате всички красиви жени тук. Всички модели тук са българки, а те са уникални. Българските мъже са късметлии.

VS: Коя е жената, за която творите?
Ермано Шервино: Тя е много красива, но е и умна. Няма по-добра комбинация от тази. Жената на Ermano Scervino е смела във взимането на решения.

VS: Кажете ни една звезда, която е еталон за стила според вас?
Ермано Шервино: Шарън Стоун, Джулия Робъртс, Никол Кидмън, все красиви и елегантни жени.

VS: Какво ви вдъхнови за есенната Ви колекция?
Ермано Шервино: Както ви казах, жената за есенния сезон е много красива и силна. Тя е сигурна в своята преценка. Освен красота и ум, в нея има и една доза мистериозност.

VS: Коя е най-голямата Ви конкуренция в световен план?
Ермано Шервино: О, много са. Има толкова много добри дизайнери. Конкуренцията е голяма, но ние сме намерили определена ниша и успяхме да се задържим много години.

VS: Благодаря Ви, желая ви много успехи.
Ермано Шервино: И аз ви благодаря, желая ви успех! Мерси.