Орхан Мурад прогледна?!?

21
Добави коментар
Evil_Evil
Evil_Evil

В момента Орхан е на път към родния си край, довериха за народното издание негови колеги от кърджалийския музикално-драматичен театър “Кадрие Лятифова”, където звездата се води като музикален ръководител.
Според отлично информирани източници Орхан Мурад е отлетял на 19 октомври, неделя, за бившата съветска република. Трябвало е да замине по-рано, но настинка го е възпрепятствала. В последния момент той успял да си уреди нов ден и час при медика-феномен.
В личния му здравен картон наши специалисти са поставили две убийствени диагнози – атрофия на очния нерв и пълна дегенерация на макулата, узна още “ШОУ”. С годините зрението на Орхи прогресивно намалявало. Когато е на върха на славата си, певецът с мек кадифен глас вече е напълно сляп. Не знае как изглежда нито красивата му половинка Шенай, нито малката им дъщеричка. Мурад обаче вярва, че един ден и това ще стане. И денят май вече е дошъл, надяват се от цялото си сърце неговите близки, след като в неделя Орхан претърпя изключително сложна интервенция, при която проф. Мулдашив му присади върху мъртвите клетки живи, които да възстановят загубените жизнени функции на окото.
“Имам надежда и вярвам в Мулдашев, а и защо да не му се доверя?! Повече от това няма как да ослепея”, казва на кърджалийските си колеги, преди да замине за Русия звездата.

Кърджали,
Георги АНДОНОВ