Фенове махат Елена Петрова и Калин Врачански от „Стъклен дом“

3
Добави коментар
blacksnoopy
blacksnoopy

Голяма част от българските зрители искат Камен и Боряна да бъдат изгонени от хитовия сериал „Стъклен дом“. Желанието им е героите на Калин Врачански и Елена Петрова да бъдат убити или изпратени някъде в чужбина, пише kliuki.bg.

„Страшно много ме дразнят тези двамата. Изчерпаха се вече. С тази скучна и сладникава игра въобще не ме кефят“, пишат гневни потребители във форумите, които редовно следят филма.

Феновете са убедени, че Камен и Боряна вече не са интересни, а дори нещо повече – дразнещи са. Те пишат, че любовната вълна, на която се носят чичо Чарли и Сиана, е доста по-вълнуваща тема, отколкото душевните скитания на героинята на Елена Петрова.

Ако се съди по коментарите във Фейсбук и форумите, зрителската любов вече е насочена към Чарли и Сиана. В последния излъчен епизод героят на Асен Блатечки преспа с екранния образ на Радина.

Феновете явно приемат Врачански и Петрова за едно цяло след разкритието, че двамата са двойка в реалния живот. Сега критиките към единия автоматично водят до критики и към другия.