Последният писък на модата в пластичната хирургия – бразилско дупе!

4
Добави коментар
dimonata88
dimonata88

Отначало се прави липосакция, което ще рече мазнините от една част от тялото на пациентката се изтеглят и се пренасят в задните части…

Последният писък на модата в пластичната хирургия са бразилските дупета и все повече млади жени се обръщат към лекарите да увеличат тази част от тялото им, за да съответстват на пищните форми на бразилките.

Процедурата не е особено трудна и е достатъчно безопасна, уверяват експерти, на които се позовава „Тайм оф Индия“.

Отначало се прави липосакция, което ще рече мазнините от една част от тялото на пациентката се изтеглят и се пренасят в задните части. Макар липосакцията да предполага неголеми разрези, за процедурата са необходими само недълбоки бодвания.

Като цяло операцията се прави само един път, тъй като резултатът остава за дълго време. „Доколкото мазнините за операцията се вземат от тялото на самата пациентка, опасност от отхвърляне няма“, пояснява пластичният хирург Амод Пао.

Изданието твърди, че процедурата трае от два до четири часа, след което пациентката може спокойно да се прибере у дома си.

Единственото правило, което трябва да спазва, е да не спи по гръб в продължение на 10 дни и известно време да взема предписаните от докторите лекарства.

Медиците твърдят, че пациентките предпочитат мазните „присаждания“ и за увеличение на бюста.

БГНЕС

20/03/2011