Хакери пуснаха голи снимки на над 50 свенливи топ-актриси

338
Добави коментар
user24
user24

понеделник, 21 мар 2011 г. 15:14 ч.

Над 50 актриси, включително Натали Портман и Скарлет Йохансон, както и няколко спортистки със златни медали от Олимпиади са станали жертви на хакери, които са се докопали до техни разголени или напълно голи снимки и са ги пуснали в интернет.

Натали Портман, която спечели Оскар за главна женска роля в „Черен лебед“, Линдзи Вон, златен медал по ски-спускане през 2010), Скарлет Йохансон и Диана Агрон са само няколко от красавиците, чиито мейли или смартфони са били разбити от хакери, а от тях са източени… голите им снимки.

Карли Патерсон, която е една от топ-състезателките по гимнастика и златна медалистка от Олимпиадата през 2004, също е част от мащабната акция с компютърни престъпления, пише TMZ, позовавайки се на свои източници.

Според изданието защитите на повече от 100 електронни пощи на световноизвестни знаменитости, политици и спортни звезди са били разбити от сериозна хакерска група. По данни на анонимни източници измамниците са се докопали до голи снимки на Ванеса Хъджинс (на снимката), Али Лартър, Скарлет Йохансон, Адисън Тимлин, Рене Олстед, Майли Сайръс и Джесика Алба.

ФБР пък вече са по петите на престъпниците , но все още не са извършвани арести.