LG Optimus 2X влиза в България с VIVACOM – Pixel Media

1
Добави коментар
GeorgeGeorgiev
GeorgeGeorgiev

LG Optimus 2X влиза в България с VIVACOM

28 март 2011, 12:15

Първият смартфон с двуядрен процесор ще се предлага на лизинг с месечна такса 27,90 и в комбинация с тарифния план VIVACOM Net&Call Max

LG Optimus 2X е първият смартфон с двуядрен процесор, който стъпва на българския пазар – ексклузивно в магазинната мрежа на VIVACOM.

Апаратът ще се предлага на лизинг с месечна цена от 27,90 лв., с възможност за разсрочване на плащането за две години и в комбинация със смартфон плана Net&Call Мах. Тарифата включва 1500 МВ трафик, 3600 минути и 3600 SMS-a в мобилната мрежа на телекома и 60 минути към мрежите на останалите мобилни оператори.

LG Optimus 2X е снабден с 1 GHz двуядрен процесор NVIDIA Tegra 2, благодарение на който потребителите могат да работят безпроблемно с много приложения едновременно и да сърфират по-бързо в интернет, а реакцията при допир на сензорния дисплей е мигновена.

Смартфонът разполага още с 4″ WVGA екран, HDMI изход, 8 GB вградена памет, microSDHC слот и възможност за запис и възпроизвеждане на видео във формат Full HD (1080p).

Функцията HDMI mirroring позволява видео съдържанието от телефона да се наблюдава на широкоекранни телевизори или монитори чрез връзка само с един кабел. „Умният” телефон може да се свърже безжично и с всяко DLNA (Digital Living Network Alliance) съвместимо устройство. Така HD телевизорите например се превръщат в конзоли за игри, които ползват възможностите на телефона като HDMI mirroring, акселерометър и жиро сензор. Освен това смартфонът може да осигури и 7.1-канален виртуален звук.

Optimus 2X разполага с две камери (8 Mpxl задна и 1,3 Mpxl предна) с автофокус и LED светкавица, и мощна 1500 mAh батерия.

Устройството ще се продава с операционна система Android 2.2 (Froyo), като е предвидена възможност и за ъпгрейд до версия 2.3 (Gingerbread).

VIVACOM Net&Call Max е част от тарифната линия VIVACOM Net&Call, насочена предимно към потребителите, които използват смартфон и искат да имат голям брой включени услуги за свободна комуникация и сърфиране в интернет. Ако успеят да изразходват включените в Net&Call Max 1500 мегабайта, 3600 минути и 3600 SMS – а в мобилната мрежа на VIVACOM, както и 60-те минути към другите мобилни оператори, потребителите ще ползват тези услуги на атрактивни цени – по 10 ст. за допълнителен MB интернет трафик и по 25 ст./мин. за разговори към всички мрежи в страната.

назад

предишна новина

следваща новина