Коли под наем

6
Добави коментар
carrental
carrental

Уважаеми клиенти,
Добре дошли на сайта на Кар Рентал България.
Възползвайте се от нашите специални rent a car оферти, намаления и промоционални пакети. Само сега и тук ще получите наистина качествен автомобил под наем на цена, която си заслужава без да се притесняване за застраховки и техническо състояние. Уикенд пакети за всички класове коли под наем!
В продължение на 14 години фирмата ни се наложи на пазара за коли под наем у нас като една от най-уважаваните и предпочитани марки. През новата 2015 година очаквайте още по-добро обслужване, нови автомобили Mercedes Vito, Mercedes Viano и Opel Vivaro, както и нова резервационна система с възможност за раплащане с кредитни карти и PayPal. С това силно се надяваме, че ще улесним резервирането на коли и отправянето на конкретни запитвания за предлаганите транспортни услуги. Само с няколко кликвания ще можете да резервирате и заплащате онлайн избраният от Вас автомобил.
Нашата основна цел е Вие да намерите при нас всичко това, от което имате нужда за вашата ваканция или служебно пътуване в страната или чужбина. Радваме се, че нашите шофьори задоволяват Вашите изисквания и все по-често предпочитате услугата „рент а кар с шофьор“. Ще продължим да налагаме стандарт различен от общо приетия на rent a car пазара у нас , така както подобава на една европейска фирма. Цените на всички рент а кар услуги, трансфери и микробуси под наем зависят от вашия бюджет и възможности в момента.
Изключително благодарни сме, че оценявате нашите усилия и правите разликата в обслужването и отношението и продължавате години наред да бъдете наши клиенти. Екипа на фирмата ни ще продължи да работи с всички сили и да предлага още по-добри автомобили, микробуси, джипове и товарни коли.