Стойчо Керев ще води „Пряка демокрация“ по TV7

3
Добави коментар
user24
user24

понеделник, 4 апр 2011 г. 10:42 ч.

Тази вечер е първото издание на новото публицистично предаване по TV7 „Пряка демокрация“. За негов водещ ръководството на телевизията избра самия продуцент – Стойчо Керев, който се оказал победителят в кастинга.

Политически трибой ще има тази вечер в първото издание на новото публицистично предаване „Пряка демокрация“ по TV7 между представителите на трите най-големи партии – ГЕРБ, БСП и ДПС,

обяви извънредният водещ Николай Бареков. Той ще е гост-водещ на първото издание на предаването в 17.45. Негови гости пък ще бъдат Анастас Анастасов от ГЕРБ, Георги Кадиев от БСП и от ДПС Камен Костадинов.

Именно Бареков предложил Керев за титулярен водещ, а и ръководството на медията единодушно се спряло на него. Досега се знаеше, че Стойчо Керев е продуцент на предаването, а от днес вече е и негово лице. Самият Керев се пошегува, че довечера е поканил гост-водещия Николай Бареков, за да си припомни как става тая работа, понеже поне от десетина години е зад кадър и е позабравил.

Това е предаване, в което трима гости ще излагат своите позиции всеки ден в рамките на един час по важни за хората теми.

В него ще се говори ясно, категорично, без цензура, обеща водещият Керев. Той беше категоричен, в „Пряка демокрация“ няма запазено място за политиците. Те ще бъдат главните действащи лица само през първата седмица на предаването, а от втората нататък ще говорят хората, които наистина имат какво да кажат, обясни журналистът-водещ.

„Пряка демокрация“ си поставя за цел да активизира гражданското общество у нас. И това ще се случва всеки делник на живо за един час от 17.45 до началото на централната новинарска емисия.