Всичко за дамските обувки

5
Добави коментар

Дамските модни обувки са един от начините Тя да се себеизразява. Модните обувки представят предирчив стил и дадена (модна) ера, като всеки сезон дизайнерите се опитват да създават още по-иновативни тенденции, отговарящи на настоящето и евентуално да оставят някакъв отпечатък върху историята.

Зебра style

Както сте забелязали на много жени основната им цел е да носят облекла по последния „писък” на модата, независимо от цената им и от сезона. И независимо от всички въпроси, които си задаваме за облеклото ни, остава на дневен ред: Тези обувки подхождат ли ми?

Теглото и височината ти са от определящите фактори, какво би ти подхождало да носиш. Например високите токчета придават елегантност и правят краката, да изглеждат по-дълги, което ги прави подходящи за ниските дами. Ако сте много високи, може пък да не искате да подчертавате чак толкова своите крака. Ако сте кльощави не е най-удачният вариант да ходите с обувки на висока платформа, изглеждаща като тухла, висяща от краката ви.
Шикозни дамски обувки в стил „Зомби“.
Но въпреки всичко, обувките трябва да се избират, защото ви седят добре, и защото са ви удобни, а не защото са най-горещата тенденция в модата. Също така, не се отчайвайте, ако не можете да носите последния писък, тенденциите от време на време са меко казано извратени. Ако се чудиш, каква обувка да носиш на важна среща, и не можеш да избереш цвят – просто се придържай към черното. То винаги ще е подходящо, независимо от ситуацията и облеклото ти (последното е спорно). А ти как си избираш обувки? Радвам се да чета коментари.